EUROLEAGUE

Η Μπαρτσελόνα αφήνει τον Ράις να ταξιδέψει στην Κίνα

Η Μπαρτσελόνα αφήνει τον Ράις να ταξιδέψει στην Κίνα
EUROLEAGUE

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να αφήσει τον Ταϊρίς Ράις να ταξιδέψει στην Κίνα, ώστε να διαπραγματευτεί με τους Shenzhen Leopards που βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κιθ Λάνγκφορντ.

Οι Shenzhen Leopards αναζητούν τον αντικαταστάτη του Κιθ Λάνγκφορντ και στο στόχαστρό τους έχει μπει ο Ταϊρίς Ράις, ο οποίος πήρε την άδεια της Μπαρτσελόνα για να ταξιδέψει στην Κίνα.

Ο Ταϊρίς Ράις δεν έχει θέση στας πλάνα των "μπλαουγκράνα" και από την αρχή της σεζόν βρίσκεται στη δεύτερη ομάδα τους, αλλά φαίνεται πως πλησιάζει η στιγμή που θα βγει από το... ψυγείο. Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Shenzhen Leopards και σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo" η ομάδα της Καταλονίας τού έδωσε την άδεια για να ταξιδέψει στην Κίνα, ώστε να διαπραγματευτεί το μέλλον του αλλά και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Αυτό που απομένει πλέον είναι να δούμε αν ο αρραβώνας των δύο πλευρών καταλήξει σε γάμο και ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2014 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ταϊρίς Ράις γίνει... Κινέζος.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ