EUROLEAGUE

Φιλική ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Μπανταλόνα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο, φιλικό, ντέρμπι της Καταλονίας η Μπανταλόνα επιβλήθηκε με 65-62 της Μπαρτσελόνα, που έδειξε ότι έχει ακόμα δρόμο μπροστά της.

Η Μπανταλόνα αναδείχθηκε νικήτρια στο (φιλικό) ντέρμπι της Καταλονίας, επικρατώντας με 65-62 της Μπαρτσελόνα, στο πρώτο φιλικό των "μπλαουγκράνα" ενόψει της σεζόν 2018/19.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τις ομάδες να είναι συνεχώς κοντά στο σκορ, ωστόσο ένα μικρό ξέσπασμα βοήθησε τη Μπανταλόνα να ξεφύγει με 64-58 λίγο πριν το φινάλε και τελικά να φτάσει στη νίκη.

Ο Ντακότα Ματίας με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Σον Ντόσον να προσθέτει 15 πόντους και τον Κόνορ Μόργκαν 11 πόντους. Για την Μπαρτσελόνα, οι Ρόλαντς Σμιτς και Κέβιν Πάνγκος είχαν από 10 πόντους, ενώ ο Κρις Σίνγκλετον είχε 6 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Οι πόντοι της Μπαρτσελόνα: Πάνγκος 10 (2), Ρίμπας 2, Σίνγκλετον 6, Μπλάζιτς 1, Σμιτς 10 (2), Ερτέλ 6, Πούστοβι 6, Οριόλα 8, Κούριτς 3 (1), Κλαβέρ 6, Τόμιτς 4.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το παιχνίδι στο VIDEO που παρατίθεται:

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ