EUROLEAGUE

Ερτέλ: "Ποτέ ξανά στην ζωή μου δεν ήθελα τόσο πολύ να παίξω μπάσκετ"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τομά Ερτέλ δήλωσε ότι σωματικά είναι πλέον υγιής και ανυπομονεί να πατήσει παρκέ, ωστόσο ο κορονοϊός τον έχει και αυτον στον... πάγο.

Ο Τομά Ερτέλ απλώς θέλει να παίξει μπάσκετ. Ξέρει όμως ότι υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στον κόσμο λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο Γάλλος γκαρντ υπήρξε ένας εκ των πιο άτυχων παικτών της σεζόν, αφού αρχικά έχασε τους πρώτους μήνες της σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού (ρήξη χιαστού) που υπέστη στην προετοιμασία της εθνικής Γαλλίας και λίγο μετά την επιστροφή του υπέστη σοβαρό διάστρεμμα.

Πάνω όμως που ετοιμαζόταν να επιστρέψει, ήρθε η διακοπή λόγω του κορονοϊού, με τον Γάλλο να μοιάζει (και αυτός) με θηρίο στο κλουβί έπειτα από τόσες ατυχίες.

" Ποτέ ξανά στην ζωή μου δεν ήθελα τόσο πολύ να παίξω μπάσκετ. Είμαι έτοιμος" δήλωσε αρχικά ο Ερτέλ για να προσθέσει πως " είναι στενάχωρο ότι δε μπορώ να επιστρέψω. Ήταν μία δύσκολη σεζόν για εμένα και ήμουν έτοιμος να επιστρέψω πριν ανακοινωθεί η διακοπή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι τώρα είναι να μείνουμε σπίτι και θα έχουμε τον χρόνο να χαρούμε το μπάσκετ.

Προς το παρόν εγώ αυτό που κάνω είναι να γυμνάζομαι κάθε μέρα και να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου και τον γιο μου. Συνήθως δεν έχω την ευκαιρία να το κάνω αυτό λόγω των ταξιδιών με την ομάδα, οπότε αυτό είναι θετικό. Βλέπω τον γιο μου να μεγαλώνει".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ