EUROLEAGUE

Επίθεση από δημοσιογράφο της Mundo Deportivo στον Ντιλέινι: "Αποκαλύφθηκε..."

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αποχώρηση του Μάλκολμ Ντιλέινι από την Μπαρτσελόνα έγινε θέμα συζήτησης τις τελευταίες εβδομάδες. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από την Αρμάνι Μιλάνο, ήρθε η "επίθεση" από δημοσιογράφο της Mundo Deportivo στον 31χρονο γκαρντ.

Από την πρώτη στιγμή που ο Μάλκολμ Ντιλέινι έφυγε για τις ΗΠΑ, όταν ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού στην Ισπανία, βρέθηκε στο "στόχαστρο" πολλών εφημερίδων και ιστοσελίδων. Του καταλογίστηκε πως εγκατέλειψε την Μπαρτσελόνα, πως δεν υπολόγισε τους συμπαίκτες του και πως λειτούργησε δίχως να αναλογιστεί το γεγονός πως ενδεχομένως η σεζόν να ολοκληρωνόταν.

Σε πολλές περιπτώσεις, όσα γράφτηκαν στον Τύπο της χώρας τού δημιούργησαν τέτοιο εκνευρισμό, που απάντησε μέσω Twitter. " Σταματήστε τα ψεύτικα άρθρα ότι εγκατέλειψα την ομάδα μου" ήταν ένα από τα τιτιβίσματά του, ενώ σε άλλο ξέσπασμά του τόνισε ότι θα έπρεπε να απολυθεί δημοσιογράφος που έγραψε κάτι που -κατά τον ίδιο- ήταν αναληθές και ανακριβές.

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από την Αρμάνι Μιλάνο, ο Χαβιέ Μπος της Mundo Deportivo εξαπέλυσε επίθεση προς τον 31χρονο γκαρντ, τονίζοντας ότι όλα όσα έκανε στη διάρκεια της καραντίνας ήταν μεθοδευμένα προκειμένου να "σπάσει" το συμβόλαιό του και να μετακομίσει στον ιταλικό σύλλογο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο εκ των πλέον προβεβλημένων αρθρογράφων της ισπανικής εφημερίδας:

"Στις 15 Μαΐου είχα γράψει ότι ο παίκτης έδειξε έλλειψη σεβασμού προς τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του. Τώρα ξέρουμε γιατί. Η Αρμάνι Μιλάνο απέκτησε έναν παίκτη για την περιφέρεια, πληρώνοντας ταυτόχρονα περισσότερα χρήματα σε αυτόν, δεδομένου ότι η φορολογία είναι χαμηλότερη. Εκμεταλλεύτηκε τον κορονοϊό (ο Μάλκολμ Ντιλέινι) για να φύγει χωρίς άδεια, να αρνηθεί να επιστρέψει, να πει ότι η αγωνιστική περίοδος δεν έπρεπε να ολοκληρωθεί και να παραιτηθεί από έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου, η εξάντληση του οποίου εξαρτιόταν από αυτόν, άκομψος τρόπος για να "εκβιάσει" την αποχώρησή του.

Δεν είναι αλήθεια ότι κανείς από τον σύλλογο δεν επικοινώνησε μαζί του, ενώ βρισκόταν στη Βαλτιμόρη, ούτε ότι δεν υπολογιζόταν στις τηλεδιασκέψεις που κανόνιζε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς με την υπόλοιπη ομάδα. Ήταν δικαιολογίες. Στο τέλος, μεταξύ επαγγελματιών, είναι αυτό που είπε ο Τομ Κρουζ στο "Τζέρι Μαγκουάιρ": "Show me the money". Η μετάφραση γι αυτό θα μπορούσε να είναι "όλα για τα... μακαρόνια". Δεν έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την στιγμή που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, κι ανακοινώθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο. Ήταν προφανές. Ο Μάλκολμ Ντιλέινι αποκαλύφθηκε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ