EUROLEAGUE

Ενοχλημένοι με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς οι παίκτες της Μπαρτσελόνα

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Μπαρτσελόνα κερδίζει, οι παίκτες της όμως είναι ενοχλημένοι με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca που υποστηρίζει ότι το πρόβλημα στους Καταλανούς είναι πλέον έντονο.

Μετά από έξι αγωνιστικές στη EuroLeague 2019/20, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης με ρεκόρ 5-1, ίδιο με εκείνο που έχουν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Αρμάνι Μιλάνο. Ωστόσο τα πράγματα δεν δείχνουν να είναι και τόσο ευχάριστα εντός της ομάδας, με -ανυπόγραφο- δημοσίευμα της Marca να αναφέρει πως οι παίκτες έχουν πλέον σοβαρό πρόβλημα με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς!

Όπως αναφέρεται στο κείμενο της Marca, οι αστέρες της Μπαρτσελόνα είναι ενοχλημένοι με τις τακτικές και με την συμπεριφορά του προπονητή τους, ο οποίος έχει κάνει αρκετά πικρόχολα σχόλια εναντίον τους. Την ίδια ώρα, αθλητές που δεν έχουν σημαντικό ρόλο γκρινιάζουν για το γεγονός ότι περνούν πολύ χρόνο στον πάγκο, με την κατάσταση να γίνεται αρκετά περίπλοκη έπειτα από την αναμέτρηση με τη Φουενλαμπράδα για τη Liga Endesa.

Λέγεται πως οι αντιδράσεις για τον Πέσιτς είναι έντονες και δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν δούμε τον πολύπειρο, αλλά εκκεντρικό προπονητή να αποχωρεί από την ομάδα ώστε να επανέλθει σε αυτή η κανονικότητα. Προς το παρόν η διοίκηση τον στηρίζει, ωστόσο όλοι γνωρίζουν ότι αυτή η υποστήριξη είναι τις περισσότερες φορές για τα μάτια του κόσμου.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ