EUROLEAGUE

Εκτός για 4-6 εβδομάδες ο Χάνγκα, χάνει τον αγώνα με Ολυμπιακό

Εκτός για 4-6 εβδομάδες ο Χάνγκα, χάνει τον αγώνα με Ολυμπιακό

Άσχημα μαντάτα για την Μπαρτσελόνα, αφού ο Άνταμ Χάνγκα τραυματίστηκε στον μηνίσκο του αριστερού του ποδιού και θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες. Σίγουρα εκτός με Ολυμπιακό, ανοιχτό το ενδεχόμενο να χάσει το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου στην EuroLeague.

Ακόμα ένας τραυματισμός για την Μπαρτσελόνα. Ο Άνταμ Χάνγκα τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στον χθεσινό (1/3) αγώνα με την Ζαλγκίρις, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι υπέστη ζημιά στον μηνίσκο και θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες!

Το γεγονός αυτό σημαίνει, καταρχάς, ότι δεν θα αγωνιστεί την προσεχή εβδομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό (15/3). Το χειρότερο ωστόσο για τους Καταλανούς είναι ότι αν επιβεβαιωθεί το διάστημα της απουσίας του, τότε ο Χάνγκα πρακτικά θα τεθεί εκτός μέχρι και το τέλος της κανονικής περιόδου της EuroLeague, η οποία ολοκληρώνεται στις 5 Απριλίου.

Την φετινή σεζόν ο Χάνγκα έχει 8.7 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, ενώ ήταν ένας από τους τρεις παίκτες της ομάδας που έχει αγωνιστεί και στα 24 παιχνίδια της Μπαρτσελόνα στην διοργάνωση, με τους Τόμας Ερτέλ και Άντριεν Μοερμάν να είναι οι άλλοι δύο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ