EUROLEAGUE

Έξαλλοι στην Μπαρτσελόνα με τη διαιτησία: DVD και διαμαρτυρία στη Liga Endesa!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η διαιτησία στην ήττα από την Ουνικάχα Μάλαγα (80-78) έκανε έξαλλους τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι "απάντησαν" με επίσημη καταγγελία στη Liga Endesa και... DVD με τα λάθη που έγιναν (VIDEOS).

Το καλάθι του Τζέιμς Όγκουστιν χάρισε στην Ουνικάχα Μάλαγα τη νίκη στο ντέρμπι της χθεσινής ημέρας (15/4) στη Liga Endesa, με αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να υποχωρήσει στην κατάταξη. Οι αποφάσεις των διαιτητών στη διάρκεια του σαρανταλέπτου όμως, έφεραν τον έντονο εκνευρισμό των ανθρώπων του συλλόγου. Κάτι που είχε φανεί, ήδη λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης. Μόνο που τη Δευτέρα το πρωί (16/4) είχαμε... επίσημη αντίδραση.

Όπως αναφέρει η "Mundo Deportivo", η Μπαρτσελόνα κατήγγειλε όσα έγιναν στο "Martin Carpena" τόσο εγγράφως όσο και... με οπτικό υλικό. Οι "μπλαουγκράνα" έστειλαν σε DVD τις αποφάσεις για τις οποίες φωνάζουν, με το περιεχόμενο να είναι διάρκειας 8 λεπτών και 52 δευτερολέπτων, δείγμα του ότι τα παράπονα είναι γενικά και δεν εστιάζουν σε μία ή δύο φάσεις.

Το επιθετικό φάουλ με το οποίο χρεώθηκε ο Βίκτορ Κλαβέρ λίγο πριν από το τέλος ήταν πάντως η αφορμή για να προκύψει η επίσημη αντίδραση από την πλευρά του ισπανικού συλλόγου. Ο έμπειρος φόργουορντ χρεώθηκε με παράβαση πάνω στον Αλμπέρτο Ντίαθ, στη φάση που σκόραρε για να ισοφαρίσει το παιχνίδι.

Ο εκνευρισμός των παικτών του Σβέτισλαβ Πέσιτς ήταν έκδηλος ήδη με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, με το... θύμα της συγκεκριμένης φάσης να δηλώνει πως " τα παιχνίδια πρέπει να αποφασίζονται από τους παίκτες, όχι τους διαιτητές". Από την πλευρά του, ο Τομά Ερτέλ ανέφερε ότι " κάποιες φορές δεν είναι οι παίκτες αυτοί που κρίνουν τα παιχνίδια. Δεν μου φαίνεται δίκαιο το αποτέλεσμα γιατί υπήρχαν δύο κακές αποφάσεις από τους διαιτητές στο τέλος".

Το περιεχόμενο του DVD της Μπαρτσελόνα:

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ