EUROLEAGUE

"Έκοψε" τον Ντόρσεϊ η Μπαρτσελόνα

"Έκοψε" τον Ντόρσεϊ η Μπαρτσελόνα

Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα αποτελεί ο Τζόι Ντόρσεϊ. Η ανακοίνωση των "μπλαουγράνα" κάνει λόγο για πειθαρχικούς λόγους. Θα αντικατασταθεί από τον Βίτορ Φαβεράνι.

Όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τετάρτης η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αποδέσμευσε τον Τζόι Ντόρσεϊ, κάνοντας λόγο για παραβίαση του πειθαρχικού κανονισμού της ομάδας. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η επίθεση που έκανε ο Αμερικάνος σέντερ στο ιατρικό τιμ της ομάδας, σε ανάρτηση του στα social media.

Ο Ντόρσεϊ επέστρεψε στη Μπαρτσελόνα στα μέσα της περσινής σεζόν. Βοήθησε αρχικά τους "μπλαουγράνα" να προκριθούν στους προημιτελικούς, αλλά στη συνέχεια τραυματίστηκε και έχασε το υπόλοιπο της χρονιάς. Το καλοκαίρι, ωστόσο, η ομάδα ανανέωσε το συμβόλαιο του. Ξεκίνησε τη σεζόν τραυματίας και εκτός φόρμας, ενώ τελευταία η απόδοση του είχε πέσει κατακόρυφα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός σέντερ που είχε κατακτήσει το 2012 την Euroleague με τον Ολυμπιακό, συνεχίζει την αρνητική παράδοση που τον θέλει να μην τελειώνει ποτέ σεζόν στην ίδια ομάδα, με εξαίρεση τη σεζόν 2014-15 που αγωνίστηκε στους Χιούστον Ρόκετς.

Οι Καταλανοί έχουν ήδη προχωρήσει στην αντικατάσταση του, καθώς από την Κυριακή ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βίτορ Φαβεράνι από τη Μούρθια.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ