EUROLEAGUE

Δια περιπάτου με Βεζένκοφ η Μπαρτσελόνα

Δια περιπάτου με Βεζένκοφ η Μπαρτσελόνα

Με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να είναι εκ των κορυφαίων της ομάδας, η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε εύκολα με 89-72 της Ρεάλ Μπέτις εκτός έδρας.

Η Μπαρτσελόνα δείχνει σιγά-σιγά να βρίσκει πλέον ρυθμό. Λίγες ημέρες μετά την άνετη νίκη με 89-70 επί της Μάλαγα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επιβλήθηκε εύκολα με 72-89 εκτός έδρας της Ρεάλ Μπέτις και ανέβασε το ρεκόρ της στο 21-9, παραμένοντας μόνη τρίτη στην βαθμολογία.

ΟΙ Καταλανοί στηρίχθηκαν εν πολλοίς στο καλό τους δεύτερο δεκάλεπτο, το επιμέρους σκορ του οποίου ήταν 16-26 υπέρ τους, κάτι που τους βοήθησε να κλείσουν το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με 38-50. Έκτοτε συντηρούσαν μία διψήφια διαφορά, φτάνοντας τελικά στη νίκη με 72-89.

Ο Μάρκους Έρικσον με 18 πόντους και ο Άλεξ Ρένφρο με 14 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ των "μπλαουγκράνα", με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να έχει κι αυτός εξαιρετική παρουσία, τελειώνοντας τον αγώνα με 13 πόντους, 6 ριμπαόυντ και 2 ασίστ. Ο Στράτος Περπέρογλου ξεκίνησε βασικός και είχε 4 πόντους με 2/8 σουτ και 2 ριμπάουντ σε 16 λεπτά συμμετοχής.

Για τους ηττημένους, που παρέμειναν στην προτελευταία θέση του Πρωταθλήματος, ο Τρόι Ντε Βρίες είχε 17 πόντους και ο Τρεντ Λόκετ 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ