EUROLEAGUE

"Ανοιχτό παράθυρο" για μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ανοιχτό άφησε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης της Μπαρτσελόνα στο "5", ανάλογα με το διάστημα που θα χρειαστεί έως ότου επιστρέψει στην δράση ο Κέβιν Σεραφέν.

Ο τραυματισμός του Κέβιν Σεραφέν έχει απασχολήσει πολύ την Μπαρτσελόνα τους τελευταίους τρεις μήνες, με τον δυναμικό σέντερ να περνάει την Παρασκευή (30/3) την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει -μια και καλή- τη ζημιά στο γόνατο. Οι "μπλαουγκράνα" ενημέρωσαν πως το ακριβές διάστημα απουσίας του από την δράση θα φανεί μετά το πέρας της επέμβασης, την ώρα που ο Σβέτισλαβ Πέσιτς άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ψηλός για να καλυφθεί το κενό του.

" Θα δούμε πώς θα αντιδράσει το γόνατό του και μετά θα αποφασίσουμε. Είναι καλύτερα να περιμένουμε μέχρι να γίνει η επέμβαση για να έχουμε πλήρη εικόνα της κατάστασης. Θα μιλήσουμε μαζί του και εν συνεχεία θα αποφασίσουμε πώς θα κινηθούμε στην αγορά", εξήγησε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα την παραμονή του αγώνα με την Αναντολού Εφές (29/3, 20:45).

Εκτός αυτού, ο έμπειρος τεχνικός επεσήμανε πως θα απουσιάσουν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τόσο ο Ρακίμ Σάντερς όσο και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ενώ -αντίθετα- δεδομένη θεωρείται η συμμετοχή του Άνταμ Χάνγκα, ο οποίος προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες δείχνοντας απόλυτα έτοιμος.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ