EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε Σεραφέν η Μπαρτσελόνα

Indiana Pacers' Kevin Seraphin in action during the second half of an NBA basketball game against the Golden State Warriors, Monday, Nov. 21, 2016, in Indianapolis. Golden State defeated Indiana 120-83. (AP Photo/Darron Cummings)
Indiana Pacers' Kevin Seraphin in action during the second half of an NBA basketball game against the Golden State Warriors, Monday, Nov. 21, 2016, in Indianapolis. Golden State defeated Indiana 120-83. (AP Photo/Darron Cummings) AP

Είναι πλέον επίσημο. Ο Κέβιν Σεραφέν είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα, με τον καταλανικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του με διετές συμβόλαιο.

Κόντεψε να γίνει... σίριαλ η μετακίνηση του Κέβιν Σεραφέν στη Μπαρτσελόνα. Αυτό πάντως που έχει σημασία στο τέλος της ημέρας για τους Καταλανούς είναι ότι βρήκαν τον βασικό τους σέντερ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο πρώην ΝΒΑερ λοιπόν είναι πλέον παίκτης της Μπαρτσελόνα όπως ανακοίνωσαν οι "μπλαουγκράνα" στο σάιτ της ομάδας, με τον Γάλλο σέντερ να υπογράφει διετές συμβόλαιο. Θα αποτελέσει έτσι το ιδανικό συμπλήρωμα του Άντε Τόμιτς στην θέση του σέντερ, αφού πρόκειται για δύο παίκτες με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σεραφέν είχε 4.7 πόντους και 2.9 ριμπάουντ μέσο όρο με την φανέλα των Ιντιάνα Πέισερς στο ΝΒΑ.

(AP Photo/Darron Cummings)

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ