EUROLEAGUE

Αμφίβολος ο Σάντερς ενόψει Μπασκόνια

Αμφίβολος ο Σάντερς ενόψει Μπασκόνια
FACEBOOK/FC BARCELONA BASKET

Η Μπαρτσελόνα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και είναι πιθανό να παραταχθεί δίχως τον Ρακίμ Σάντερς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπασκόνια (22/12, 21:30).

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την 3η σερί εντός έδρας στο ματς με την Ουνικάχα ( 83-90 ), υποχώρησε στο 4-9 στη EuroLeague και θα ψάξει την… ανάκαμψη στο εκτός έδρας ματς με τη Μπασκόνια (22/12, 21:30), με το κλίμα να είναι βαρύ στις τάξεις της ομάδας.

Το έργο της ομάδας του Σίτο Αλόνσο αναμένεται εξαιρετικά δύσκολο, καθώς πέρα από το γεγονός ότι είναι ντεφορμέ, παράλληλα έχει 0-5 μακριά από τη Βαρκελώνη. Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, το ρεπορτάζ δίνει αμφίβολο τον Ρακίμ Σάντερς.

Ο 28χρονος φόργουορντ (1.96 μέτρα) τραυματίστηκε στη γάμπα στο χθεσινό (20/12) ματς και παρά το γεγονός ότι επέστρεψε στο παρκέ, θεωρείται αμφίβολο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τους Βάσκους.

Ενδεχόμενη απουσία του Σάντερς θα επηρεάσει σημαντικά τη Μπαρτσελόνα, καθώς πρόκειται για παίκτη που έχει 9.9 πόντους και 3.6 ριμπάουντ σε 21 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Photo Credits: Facebook/FC Barcelona Basket

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ