EUROLEAGUE

Αλόνσο: "Δύσκολη η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ"

Αλόνσο: "Δύσκολη η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ"
TWITTER / FCB BASKET

Ο Παναθηναϊκός Superfoods και η Μπαρτσελόνα κοντράρονται στο ΟΑΚΑ (11/1, 21:00) και ο Σίτο Αλόνσο στάθηκε στις δυσκολίες που παρουσιάζει για την ομάδα του η αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της EuroLeague βγάζοντας το... καπέλο του στους "πράσινους".

Ο Παναθηναϊκός Superfoods και η Μπαρτσελόνα έχουν αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για να ανταμώσουν στo ΟΑΚΑ (11/1, 21:00) και ο Σίτο Αλόνσο γνωρίζει πόσο δύσκολο έργο έχει η ομάδα του για να φύγει με το διπλό από την Αθήνα.

O προπονητής της ομάδας της Καταλονίας στάθηκε στη βελτίωση που παρουσιάζουν οι "πράσινοι" σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας της EuroLeague αλλά και στην έξτρα ώθηση που παίρνουν από τους φίλους τους, όταν αγωνίζονται στο ΟΑΚΑ.

"O Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σύγκριση με το τελευταίο μας παιχνίδι. Πρόκειται για μία ομάδα που δίνει ελάχιστες ευκαιρίες στους αντιπάλους της κι έχει τον έλεγχο των περισσότερων αγώνων. Οι αριθμοί που έχει ο Παναθηναϊκός στην έδρα του είναι εντυπωσιακοί. Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ θα είναι δύσκολη και αυτό κάνει τον Παναθηναϊκό περισσότερο επικίνδυνο. Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά δεν έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και πολλές φορές σκοράρει περισσότερους από 85 πόντους. Οταν παίζουν στην έδρα τους, έχουν υψηλό ρυθμό και μεγάλη αυτοπεποίθηση", δήλωσε ο Σίτο Αλόνσο ενόψει της αναμέτρησης της 17ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Πέτερι Κόπονεν από την πλευρά των παικτών των "μπλαουγκράνα" παρατήρησε πως "κάθε παιχνίδι στη EuroLeague, ειδικά τα εκτός έδρας, είναι πολύ δύσκολα. Επίσης, ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλά. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό που έχου και πάμε για να νικήσουμε. Νικήσαμε εύκολα τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας, αλλά από τότε έχουνε βελτιωθεί πολύ και θα θέλουν κι εκείνοι να μας νικήσουν. Δεν έχουμε περιθώριο να ηττηθούμε σε πολλά ακόμα παιχνίδια, αν θέλουμε να είμαστε στα playoffs. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ