EUROLEAGUE

Τέλος ο ΜακΚόλουμ από την Αναντολού Εφές

Τέλος ο ΜακΚόλουμ από την Αναντολού Εφές

Η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Έρικ ΜακΚόλουμ, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

Η Αναντολού Εφές συνεχίζει την... αναδιάρθρωση του ρόστερ της. Μετά τους Τόνι Ντάγκλας και τον Βλάντιμιρ Στίματς η τουρκική ομάδα αποχαιρέτησε και τον Έρικ ΜακΚόλουμ, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει αποφασίσει να πάρει... σκούπα μετά την φετινή αποτυχημένη σεζόν, με τα τουρκικά μέσα να αναφέρουν ότι πλέον κανείς δεν είναι ασφαλής στην ομάδα, ούτε καν οι ξένοι παίκτες που έχουν συμβόλαιο όπως ο Μπράιαντ Ντάνστον, ο Ντέρικ Μπράουν, ο Μπροκ Μότουμ και ο Κρούνοσλαβ Σιμόν. Δεδομένου μάλιστα ότι έχει ήδη ανακοινωθεί η απόκτηση των Βασίλιε Μίτσιτς και Ροντρίγκ Μπουμπουά όταν τη νέα σεζόν στην Τουρκία οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν 5 ξένους (και όχι 6 όπως ίσχυε μέχρι τώρα) τότε γίνεται ξεκάθαρο πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο ΜακΚόλουμ είχε 17.2 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ