EUROLEAGUE

Τέλος και επίσημα από την Αναντολού Εφές ο Στίματς

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H Αναντολού Εφές ανακοίνωσε την αποχώρηση του Βλάντιμιρ Στίματς. Ευχαρίστησε τους πάντες εκτός από τον Αταμάν ο Σέρβος σέντερ μέσω twitter!

Είχε κυκλοφορήσει ως φήμη , ήρθε και η επιβεβαίωση με τον πλέον επίσημο τρόπο: Ο Βλάντιμιρ Στίματς αποτελεί παρελθόν από την Αναντολού Εφές, η οποία ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Σέρβου σέντερ.

Λίγη ώρα αργότερα ο Στίματς ευχαρίστησε μέσω twitter τους πάντες εκτός από τον... Εργκίν Αταμάν, η έλευση του οποίου στην θέση του Βέλιμιρ Περάσοβιτς είχε ως συνέπεια να περιοριστεί ο ρόλος του.

" Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή την ευκαιρία για να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αναντολού Εφές, το τεχνικό επιτελίο και τον Αλπέρ Γιλμάζ που με έφεραν στην ομάδα και με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου! Επίσης ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον Βέλιμιρ Περάσοβιτς ο οποίος με άφησε να παίξω και να δείξω τι μπορώ ν ακάνω σε επίπεδο EuroLeague. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα" έγραψε σχετικά στο twitter ο Στίματς.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σέρβος σέντερ είχε 9.4 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ