EUROLEAGUE

Προς Μπεσίκτας ο Τζος Άνταμς

Προς Μπεσίκτας ο Τζος Άνταμς
EUROLEAGUE.NET

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ο Τζος Άνταμς έχει συμφωνήσει με την Μπεσίκτας και πολύ σύντομα αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ της.

Ήταν γνωστό από την στιγμή που η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόνι Ντάνιελς ότι ο Τζος Άνταμς θα αποχωρούσε. Η επιβεβαίωση ήρθε χθες (4/1) από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του προπονητή της ομάδας, Εργκίν Αταμάν . Τώρα φαίνεται ότι έγινε γνωστός και ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αμερικανού γκαρντ.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, ο Άνταμς συμφώνησε με την Μπεσίκτας και έτσι θα παραμείνει κάτοικος Τουρκίας - και πιο συγκεκριμένα Κωνσταντινούπολης - απλώς για χάρη άλλης ομάδας! Στους "μαύρους αετούς" ο Άνταμς λογικά θα πάρει την θέση του Ράιαν Μπόατραϊτ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Ο Άνταμς πήγε το καλοκαίρι στην Αναντολού Εφές, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί, αποχωρώντας έχοντας 11 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ μέσο όρο στο τουρκικό πρωτάθλημα και 7 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ