EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Στόχος να κάνουμε το break στο ΣΕΦ"

Περάσοβιτς: "Στόχος να κάνουμε το break στο ΣΕΦ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εφές ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Τουρκία και πλέον στρέφει την προσοχή της για τα playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι το break στο ΣΕΦ.

Η Εφές νίκησε την Τραμπζονσπόρ (100-77) και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της πριν τα παιχνίδια των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό. Πλέον, η Αναντολού στρέφει την προσοχή της στις μάχες με τους Πειραιώτες στο ΣΕΦ, με το πρώτο ματς να διεξάγεται την ερχόμενη Τετάρτη (19/4).

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Τραμπζονσπόρ, μίλησε ενόψει των προημιτελικών αναμετρήσεων κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως στόχος της Εφές είναι το break στον Πειραιά: "Χάσαμε τα τελευταία τρία παιχνίδια, επομένως το σημερινό ματς ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Θέλαμε αυτή τη νίκη πριν από τα playoffs της EuroLeague. Δεν είχαμε καθόλου εύκολο έργο, δουλέψαμε σκληρά και στο τέλος τα καταφέραμε.

Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στα ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι μία δύσκολη και σκληρή ομάδα, η οποία παίζει καλό μπάσκετ και είναι δύσκολο να τους νικήσεις στο γήπεδο τους. Εμείς όμως έχουμε σαν στόχο να κάνουμε το break στο ΣΕΦ για να πάρουμε εμείς το πλεονέκτημα έδρας. Θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ