EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Αποκτήσαμε φθηνούς αλλά πεινασμένους παίκτες"

Περάσοβιτς: "Αποκτήσαμε φθηνούς αλλά πεινασμένους παίκτες"
EUROLEAGUE

Ο τεχνικός της Αναντολού Εφές, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι το μπάτζετ της Αναντολού Εφές έπεσε πολύ φέτος, ωστόσο αισθάνεται καλά με το ρόστερ του, αφού μπορεί να ήρθαν πιο φθηνοί παίκτες, αλλά έχουν πολύ πάθος.

Η Αναντολού Εφές αποφάσισε να κάνει... στροφή φέτος. Έπειτα από χρόνια με αλόγιστες σπατάλες, οι Τούρκοι αποφάσισαν να χαμηλώσουν το μπάτζετ τους, στην προσπάθειά τους να φέρουν στην ομάδα παίκτες που "διψάνε" για διάκριση. Και σε αυτό στάθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τουρκική εφημερίδα "Fanatik" ο τεχνικός της ομάδας, Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

" Χαμηλώσαμε το μπάτζετ μας φέτος, επειδή δεν είχαμε την δυνατότητα να διατηρήσουμε στις τάξεις μας κάποιους παίκτες που θέλαμε" δήλωσε αρχικά ο Κροάτης τεχνικός, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Δεν βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο οικονομικά με τις άλλες ομάδες. Υπό αυτές τις συνθήκες θα πρέπει απλώς να παίξουμε καλά με τους παίκτες που έχουμε. Πήραμε φθηνούς, αλλά παθιασμένους παίκτες. Είναι ρίσκο. Στοχεύσαμε σε παίκτες που δεν είναι μεγάλα ονόματα και δεν είναι έτοιμοι, αλλά θα βελτιώνονται όσο περνάει ο καιρός".

Παρά πάντως την αρχική του τοποθέτηση, ο Περάσοβιτς ξεκαθάρισε ότι πιστεύει στην ομάδα του: " Έχουμε παίκτες-πολεμιστές. Φυσικά και θα χρειαστεί να περάσει χρόνος. Πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς ως ομάδα και ως παίκτες. Προσπαθήσαμε να χτίσουμε όμως μία ομάδα με "πεινασμένους" παίκτες και θα δούμε τι θα γίνει".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ