EUROLEAGUE

Οι "αποτυχημένοι" Σιμόν και Ντράγκιτς ψάχνουν για εκδίκηση

Οι "αποτυχημένοι" Σιμόν και Ντράγκιτς ψάχνουν για εκδίκηση

Κρούνοσλαβ Σιμόν και Ζόραν Ντράγκιτς έφυγαν ως αποτυχημένοι από την Αρμάνι Μιλάνο. Τώρα λοιπόν περιμένουν με... ανοιχτές αγκάλες την πρώην ομάδα τους στην Κωνσταντινούπολη φορώντας την φανέλα της Αναντολού Εφές.

Ο ένας (Κρούνοσλαβ Σιμόν) έφυγε το καλοκαίρι επειδή ήταν επιλογή του πρώην προπονητή της ομάδας, Γιασμίν Ρέπεσα. Ο άλλος (Ζόραν Ντράγκιτς) τραυματίστηκε σοβαρά πέρυσι, έχασε την σεζόν και τελικά αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες επειδή δεν... χωρούσε στην ομάδα . Αμφότεροι είναι ξανά συμπαίκτες στην Αναντολού Εφές. Και πολύ θα ήθελαν σε μερικές ώρες να πάρουν μία μικρή "εκδίκηση" από την Αρμάνι Μιλάνο (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο Σιμόν και ο Ντράγκιτς δεν έχουν πολλά κοινά στοιχεία στην πορεία τους στην Αρμάνι. Ο Σιμόν βρέθηκε στην ομάδα δύο σεζόν (2015-17) όντας καθοριστικός στην κατάκτηση του νταμπλ την σεζόν 2015/16, πριν παρασυρθεί από τη μετριότητα της ομάδας πέρυσι. Ο Ντράγκιτς από την πλευρά του έμεινε μία σεζόν στην Αρμάνι (2016/17) κι αυτή... μισή πριν υποστεί ρήξη χιαστού. Όχι βέβαια πως είχε ενθουσιάσει νωρίτερα. Τουναντίον, ήταν από τις απογοητεύσεις της σεζόν μέχρι να τραυματιστεί.

Υπάρχει βέβααι ένα κοινό στοιχείο στην περίπτωσή τους: Αμφότεροι απομακρύνθηκαν ως αποτυχημένοι λόγω της τραγικής περσινής σεζόν της Αρμάνι. Απλώς ο Σιμόν βρήκε ομάδα το καλοκαίρι, ενώ ο Ντράγκιτς χρειάστηκε να μπει στο... ψυγείο στο ξεκίνημα της σεζόν μέχρι να έρθει η Αναντολού Εφές να τον "ελευθερώσει". Όπως γίνεται σαφές λοιπόν και οι δύο έχουν ένα έξτρα κίνητρο ενόψει του σημερινού αγώνα.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι αν οι δύο παίκτες εστιάσουν στην προσωπική τους... βεντέτα με την Αρμάνι ίσως αυτό να είναι πρόβλημα για την Αναντολού Εφές. Δεδομένου ωστόσο ότι η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς έχει αυτή τη στιγμή ρεκόρ 2-7 και ψάχνει απεγνωσμένα για νίκες, ίσως αυτό το έξτρα κίνητρο των δύο γκαρντ να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται. Η συνέχεια, στο παρκέ...

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ