EUROLEAGUE

Ο Μίτσιτς "απάντησε" με ρεκόρ καριέρας στον Αταμάν

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μεγαλειώδης η εμφάνιση του Βασίλιε Μίτσιτς στο ΣΕΦ. Ρεκόρ καριέρας και ιδανική απάντηση του Σέρβου γκαρντ στον Εργκίν Αταμάν, μία εβδομάδα μετά απ' όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ.

Μία εβδομάδα πριν, ο Βασίλιε Μίτσιτς είχε έξι πόντους από 3/13 σουτ στο ΟΑΚΑ. Η Αναντολού Εφές είχε ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό και ο Εργκίν Αταμάν "έδωσε" τον παίκτη του στη συνέντευξη Τύπου , με τις δηλώσεις του έμπειρου προπονητή να κάνουν τον γύρο του κόσμου και τον Σέρβο να βρίσκεται σε μια άβολη κατάσταση επειδή απλά έκανε μια κακή εμφάνιση.

Το βράδυ της Πέμπτης (7/11) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας , ο Μίτσιτς απάντησε με τον δικό του τρόπο στον τεχνικό της τουρκικής ομάδας. Απάντησε και στο παρκέ, διότι είχε απαντήσει και μέσω του Sport24.gr , διαλύοντας τον Ολυμπιακό και συνδυάζοντας τη νίκη της Αναντολού με ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα. 27 πόντους έβαλε, από 6/9 δίποντα και 5/6 τρίποντα, 27 πόντους χωρίς να εκτελέσει βολή.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, αν και δεν αποκλείεται η... κρίση του Αταμάν να ήταν τεχνητή ώστε ο παίκτης του να επιστρέψει άμεσα στις μεγάλες εμφανίσεις. Συμβαίνει συχνά, ίσως συνέβη και τώρα.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ