EUROLEAGUE

Ο GM της Αναντολού Εφές μίλησε για Τζάκσον, Μάρκοβιτς και Λοτζέσκι

Ο GM της Αναντολού Εφές μίλησε για Τζάκσον, Μάρκοβιτς και Λοτζέσκι

Η Αναντολού Εφές κάνει προσπάθεια ανασύνταξης μετά από -μία ακόμη- αποτυχημένη σεζόν, με τον GM της, Αλπέρ Γιλμάζ, να αναφέρεται στις περιπτώσεις τον Άαρον Τζάκσον, Στέφαν Μάρκοβιτς και Ματ Λοτζέσκι.

Η Αναντολού Εφές δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος, αφού προσέθεσε μία ακόμη χρονιά χωρίς τίτλο στο ενεργητικό της. Ο Ολυμπιακός έβαλε "στοπ" στην πορεία της προς το Final Four στο Game 5, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η εικόνα της από εκεί κι έπειτα. Η τουρκική ομάδα κατέρρευσε στα playoffs του τουρκικού πρωταθλήματος, έμεινε μακριά από τις μάχες του τίτλου (με θύτη την Μπεσίκτας), κι έτσι κάνει άμεσα το πλάνο της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως φαίνεται μάλιστα, από τις δηλώσεις του GM της ομάδας, υπάρχει πρόθεση για σημαντική μεταγραφική ενίσχυση. Ο Αλπέρ Γιλμάζ μίλησε σε τουρκική ιστοσελίδα, εξηγώντας πως " είμαστε πολύ κοντά στον Άαρον Τζάκσον" για να προσθέσει πως " σαν μπακ απ στο "1" μπορούμε να υπογράψουμε τον Στέφαν Μάρκοβιτς, μετά απ όσα έγιναν φέτος κοιτάμε με τη διοίκηση τις επιλογές που έχουμε. Η λίστα μας είναι δεδομένη: Ντάριους Άνταμς, Σέιν Λάρκιν, Έι Τζέι Ρόουλαντ και Τζόρνταν Θίοντορ. Θα κοιτάξουμε αν μπορούμε να κρατήσουμε τον Τζέισον Γκρέιντζερ με μία μικρή μείωση".

Παράλληλα, απάντησε στο ερώτημα σχετικά με το αν ο Ματ Λοτζέσκι υπάρχει στο μεταγραφικό πλάνο της Αναντολού Εφές, αναφέροντας πως " ενδιαφερόμασταν για τον παίκτη, αλλά δεν είμαστε κοντά".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ