EUROLEAGUE

Ντάνστον: "Κοιτάμε μπροστά, να είμαστε έτοιμοι με τον Ολυμπιακό"

Ντάνστον: "Κοιτάμε μπροστά, να είμαστε έτοιμοι με τον Ολυμπιακό"

Ο Μπράιαν Ντάνστον έκανε δηλώσεις μετά το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την ήττα με 97-80, λέγοντας πως όλοι οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά και να είναι έτοιμοι για τα ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού και νυν της Αναντολού Εφές, Μπράιαν Ντάνστον, μετά το τέλος του αγώνα στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ και την ήττα με 97-80, ανέφερε πως όλοι οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά και να είναι έτοιμοι για τα ματς με τον Ολυμπιακό με φόντο την πρόκριση στο Final-4 που φιλοξενείται φέτος στην Κωνσταντινούπολη.

"Μπήκαμε πολύ καλά και με ένταση στο ξεκίνημα του ματς. Και αμυντικά κάναμε καλή δουλειά, μπαίνοντας επιθετικά τα ριμπάουντ. Όμως, σε κάποιο σημείο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και σταματήσαμε να το κάνουμε αυτό. Αφήσαμε τους σουτέρ τους ελεύθερους, ενώ έβαλαν και κάποια δύσκολα καλάθια.

Αμέσως, μπήκε και το κοινό στο παιχνίδι και τότε τελείωσαν όλα. Δεν μπορούμε, όμως, να κατεβάζουμε τα κεφάλια μας και θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να είμαστε έτοιμοι για τα ματς με τον Ολυμπιακό στα playoffs", δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ της τουρκικής ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ