EUROLEAGUE

Ντάνστον: "Δεν κρατώ κακία σε κανέναν"

Ντάνστον: "Δεν κρατώ κακία σε κανέναν"

O Mπράιντ Ντάνστον μιλά στο Sport24.gr για τη λεπτομέρεια που δεν τον κράτησε στον Ολυμπιακό και το μέλλον του στην Εφές.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον είναι μεταξύ των παικτών που βρίσκονται στο Βελιγράδι, για τις διήμερες εκδηλώσεις του πρακτορείου που τον εκπροσωπεί, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων ύπαρξης.

Ο Αμερικανός εξηγεί στο Sport24.gr τι έγινε με τον Ολυμπιακό και γιατί δεν συνέχισε να φορά την "ερυθρόλευκη φανέλα", ενώ μιλά για το μέλλον του στην Αναντολού Εφές -που φαίνεται να είναι κοντά και στην πρόσληψη του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς .

Μέσα στη σεζόν ο εκπρόσωπος σου πήγε στον Ολυμπιακό και δεν πήρε το (διετές) συμβόλαιο που ήθελε .

"Ναι, αυτή είναι μια λεπτομέρεια που αποτελεί πραγματικότητα. Αυτά που λες είναι αυτά που έγιναν. Δεν πιστεύω ότι πρόδωσα κάποιον. Ούτε ότι έκανα κάτι το μεμπτό. Μίλησα μαζί τους, πολλές φορές μέσα στη σεζόν και η ιστορία είχε την κατάληξη που είχε, μετά το τέλος της χρονιάς. Υποθέτω ότι αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίον έπρεπε να εξελιχθούν τα πράγματα. Χώρισαν οι δρόμοι μας. Θα ήθελα βέβαια, να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει λόγος να τους κρατήσω κακία. Αν δεν νιώθουν το ίδιο για εμένα, δεν μπορώ να κάνω κάτι".

Υπάρχουν βέβαια, γεγονότα που αποδεικνύουν ότι στον Ολυμπιακό εξελίχθηκες...

"Πέρασα δυο απίστευτες σεζόν, με αυτήν την ομάδα και αυτά που έζησα εκεί δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Πήραμε το πρωτάθλημα, φτάσαμε στον τελικό της Euroleague, ενώ δυο φορές αναδείχθηκα καλύτερος αμυντικός της Ευρώπης. Αυτά δεν τα λες και λίγα. Ανήκουν όμως, πια στο παρελθόν και τώρα ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση".

Λίγες θέσεις πιο μακριά, κάθεται ο νέος σου προπονητής

"Μίλησα μαζί του, για λίγο. Είναι εκπληκτικός τύπος, από όσο γνωρίζω. Πραγματικά ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του. Πιστεύω ότι έχω κάνει την καλύτερη επιλογή"

Ξέρεις ότι η Αναντολού Εφές έχει περί... τα τρία "πρέπει" στην πλάτη της -όσες και οι διοργανώσεις στις οποίες θα πρέπει να επιτύχει

"Πάντα αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίον λειτουργούσα. Κάθε φορά, στο ξεκίνημα των σεζόν μου στην Ευρώπη, ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα. Οπότε, έχω την εμπειρία να το διαχειριστώ. Συν του ότι δεν φοβάμαι τη δουλειά και έχω ως κύριο μέλημα πάντα, να κάνω ό,τι μου ζητά ο προπονητής μου για να γίνει επιτυχημένη η ομάδα μου. Αυτό θα κάνω και τώρα και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Ήδη το ρόστερ είναι γεμάτο με πολύ ταλαντούχους παίκτες και είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε καλή δουλειά, υπό τις οδηγίες του κόουτς Ίβκοβιτς".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ