EUROLEAGUE

Μπαλμπάι: "Ήταν ντροπή..."

Μπαλμπάι: "Ήταν ντροπή..."

Ο Ντόγκους Μπαλμπάι χαρακτήρισε “ντροπιαστικό” τον τρόπο που αποκλείστηκε η Αναντολού Εφές από τη Μπεσίκτας στους “4” των τουρκικών Playoffs.

Όσο απότομα φορμαρίστηκε, άλλο τόσο γρήγορα κατέρρευσε η Αναντολού Εφές τον τελευταίο μήνα. Πριν από περίπου 40 ημέρες η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς απείχε μία νίκη από το Final Four. Η συνέχεια, όμως, ήταν καταστροφική. Η Εφές αποκλείστηκε με δύο σερί ήττες από τον Ολυμπιακό και ακολούθως έχασε τα έξι από τα επόμενα εννέα παιχνίδια της στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Το 1-3 στη σειρά με τη Μπεσίκτας και η ντροπιαστική ήττα με 65-91 στον τέταρτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των τουρκικών Playoffs σήμανε το τέλος μιας αποτυχημένης χρονιάς. Ο Ντόγκους Μπαλμπάι, αρχηγός της Εφές, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της χρονιάς... “ Λυπάμαι πολύ για τον τρόπο με τον οποίον ολοκληρώσαμε τη σεζόν. Ήταν ντροπή να χάνουμε έτσι το τελευταίο παιχνίδι και φέρω σε μεγάλο βαθμό την ευθύνη ως αρχηγός” δήλωσε ο Μπαλμπάι.

Δεν αρμόζει σε μία τέτοια ομάδα να χάνει με αυτόν τον τρόπο. Απολογούμαστε στους οπαδούς μας, που μας στήριξαν σε όλη τη χρονιά και ήθελαν να πολεμήσουν στο πλάι μας. Δυστυχώς δεν κάναμε τη δουλειά μας” υπογράμμισε ο αρχηγός της Αναντολού Εφές.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ