EUROLEAGUE

Μίτσιτς: "Δεν είναι αλήθεια όσα έχουν βγει για μένα και τον Ολυμπιακό"

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βασίλιε Μίτσιτς μίλησε σε λιθουανική ιστοσελίδα για το μέλλον του, τοποθετώντας το δίλημμα "Αναντολού Εφές ή ΝΒΑ" για την επόμενη σεζόν. Κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων που τον ενέπλεκαν με τον Ολυμπιακό.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς βρίσκεται στην αναμονή, όπως και οι άλλοι παίκτες της EuroLeague, μέχρι να παρθεί η οριστική απόφαση αν θα συνεχιστεί η φετινή σεζόν -με αγώνες μέσα το καλοκαίρι. Παρόλ' αυτά τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το μέλλον του Σέρβου γκαρντ, που έχει συμβόλαιο με την Αναντολού Εφές γι' ακόμα ένα χρόνο, και δημοσιεύματα τον θέλουν να μετακομίζει στο ΝΒΑ, εκεί όπου τα δικαιώματα του ανήκουν στους Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Αναφορικά με το μέλλον του, ήταν ξεκάθαρος, τοπποθετώντας ένα και μοναδικό δίλημμα: "Αναντόλου Εφές ή ΝΒΑ: αυτά είναι τα μοναδικά σενάρια που υπάρχουν για μένα την επόμενη σεζόν", ενώ έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά τα σενάρια που τον ενέπλεξαν με τον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες: " Όλα όσα έχουν βγει για τον Ολυμπιακό δεν είναι αλήθεια. Είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ