EUROLEAGUE

Μίλιτσιτς: Επίθεση σε Αταμάν λόγω... Μίτσιτς

Former NBA player Darko Milicic waves after his kickboxing match against Radovan Radojcin, at the Soul Night of Champions, in Novi Sad, Serbia, Thursday, Dec. 18, 2014. Milicic is switching from basketball to kickboxing. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Former NBA player Darko Milicic waves after his kickboxing match against Radovan Radojcin, at the Soul Night of Champions, in Novi Sad, Serbia, Thursday, Dec. 18, 2014. Milicic is switching from basketball to kickboxing. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Ντάρκο Μίλιτσιτς απέχει μεν από τα τεκταινόμενα στο άθλημα, δεν παύει όμως να έχει άποψη. Ο 34χρονος σέντερ "επιτέθηκε" στον Εργκίν Αταμάν με αφορμή όσα είπε στην Αθήνα για τον Βασίλιε Μίτσιτς.

Η κρίση στην Αναντολού Εφές μετά το "ξέσπασμα" του Εργκίν Αταμάν στην Αθήνα φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν. Ο ίδιος ο έμπειρος τεχνικός επιχείρησε άλλωστε να μαζέψει το θέμα με δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του αγώνα με την ITU, στον οποίο η νίκη ήρθε με χαρακτηριστική άνεση -εν τη απουσία (λόγω ίωσης) του Βασίλιε Μίτσιτς.

Στη Σερβία πάντως δεν υποδέχθηκαν με πολύ καλό τρόπο όσα ειπώθηκαν στην Αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, με τον Ντάρκο Μίλιτσιτς να σηκώνει το γάντι και να κάνει ευθεία επίθεση στον προπονητή της τουρκικής ομάδας.

" Δεν γνωρίζω τον Βασίλιε (Μίτσιτς) προσωπικά, αλλά δεν υπάρχει κάποιος που να είναι περισσότερο επαγγελματίας από αυτόν. Έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο μέχρι τέλους, παρότι έχασε τη μητέρα του. Είναι αυτός που κρατάει όρθια πολλές φορές την Αναντολού Εφές, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ο Εργκίν Αταμάν επέλεξε να του επιτεθεί δείχνει ότι είναι "μικρός" προπονητής και ακόμη πιο "μικρός" άνθρωπος" ανέφερε στην Telegraf για να προσθέσει:

" Αν είχε κάποιο παράπονο από αυτόν, γιατί δεν του το είπε επί προσωπικού, αλλά δημόσια; Τέτοιοι προπονητές δείχνουν αφέλεια όταν επιτίθενται με αυτόν τον τρόπο στους παίκτες τους. Είμαι σίγουρος ότι στον επόμενο αγώνα, ο Βασίλιε Μίτσιτς θα είναι ο καλύτερος παίκτης της Αναντολού Εφές".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ