EUROLEAGUE

Με "όπλο" την άμυνα στο ΟΑΚΑ η Εφές

Με "όπλο" την άμυνα στο ΟΑΚΑ η Εφές
FACEBOOK/ANADOLU EFES SPOR KULUBU

Στο ΟΑΚΑ δοκιμάζεται η Εφές (04/01, 21:15), με τον coach Αταμάν να τονίζει πως η ομάδα του θα προσπαθήσει με καλή άμυνα να επικρατήσει του Παναθηναϊκού.

Στην Αθήνα βρίσκει την Εφές η 1η αγωνιστική του δεύτερου γύρου της EuroLeague. Η τουρκική ομάδα έχει ρεκόρ 4-11 και θα προσπαθήσει για την έκπληξη απέναντι στον Παναθηναϊκό (04/01, 21:15, Novasports 2, Live Blog από το Sport24.gr) έχοντας ως "όπλο" την καλή της άμυνα, όπως υπογράμμισε ο Εργκίν Αταμάν.

" Ξεκινάμε το δεύτερο της EuroLeague με σοβαρό μειονέκτημα. Πρέπει να πάρουμε νίκες εκτός έδρας για να μειώσουμε τη διαφορά στη βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός είναι πειθαρχημένη ομάδα. Ειδικά ο Νικ Καλάθης, ο οποίος οργανώνει άψογα την ομάδα. Επίσης, τόσο οι υπόλοιποι περιφερειακοί, όσο και οι ψηλοί τους είναι επικίνδυνοι. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη μέσα από την καλή άμυνα", ήταν τα λόγια του head coach της Εφές.

Από τη μεριά του, ο Μπιρκάν Μπατούκ, συμπλήρωσε: " Θα είναι ένα σκληρό εκτός έδρας ματς. Ο Παναθηναϊκός εντός είναι πάντα δυνατός. Παίζουμε καλή άμυνα στα τελευταία ματς και προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Έτσι θέλουμε να εμφανιστούμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να κάνουμε στο παρκέ αυτά που θέλουμε και να γυρίσουμε στην Πόλη με τη νίκη".

Photo Credits: Facebook/Anadolu Efes Spor Kulübü

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ