EUROLEAGUE

Γλίτωσε (πάλι) στο φινάλε η Αναντολού Εφές

Γλίτωσε (πάλι) στο φινάλε η Αναντολού Εφές

Ο Ζακ Όγκαστ έδειχνε ικανός να τιμωρήσει την Αναντολού Εφές, αλλά η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς πήρε την εκτός έδρας νίκη (80-78) για να επιστρέψει στην κορυφή της κατάταξης στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Για ακόμη μια φορά, η Αναντολού Εφές αγχώθηκε αρκετά, αλλά στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη. Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς ξεπέρασε το εμπόδιο της Ουσάκ Σπορτίφ (80-78) και επέστρεψε στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος, όπου συγκατοικεί με τη Φενέρμπαχτσε.

Με τέσσερις παίκτες να σημειώνουν διψήφιο αριθμό πόντων και την επίθεση να λειτουργεί πολύ καλά (εν αντιθέσει με την άμυνα), η Αναντολού Εφές έφυγε νικήτρια, αποφεύγοντας τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις, μια εβδομάδα μετά την απώλεια του Κυπέλλου Τουρκίας. Ποιος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη που το παιχνίδι έγινε ντέρμπι; Ο Ζακ Όγκαστ! Ο ομογενής φόργουορντ/σέντερ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 22 πόντους (με 9/17 δίπ., 4/5 βολ.) 19 ριμπάουντ και 3 ασίστ, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους Μπράιαν Ντάνστον (13π., 4ριμπ.) και Άλεκ Κερκ (15π., 5ριμπ.) που ανέλαβαν το μαρκάρισμά του.

Όσον αφορά τους νικητές, οι Τάιλερ Χάνεϊκατ (13π., 10ριμπ.), Τσεντί Οσμάν (14π.) και Τζέισον Γκρέιντζερ (10ασ.) έκαναν καλή δουλειά, όπως επίσης κι ο Τομά Ερτέλ (8π., 7ασ.).

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ