EUROLEAGUE

Τίμησαν Ίβκοβιτς και Περπέρογλου

Ο Ολυμπιακός δεν ξεχνά την ιστορία του και το απέδειξε πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές, καθώς τίμησε τους Ντούσαν Ίβκοβιτς και Στράτο Περπέρογλου για την προσφορά τους στους "ερυθρόλευκους". Δείτε το video.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές ήταν ξεχωριστό για δύο πρώην "ερυθρόλευκους", τους Ντούσαν Ίβκοβιτς και Στράτο Περπέρογλου. Οι δύο άνδρες, πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην ομάδα του Πειραιά.

Πρώτος παρέλαβε το αναμνηστικό του ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, με το κοινό να χειροκροτεί θερμά τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος χάρισε στην ομάδα του Πειραιά δύο Ευρωπαϊκούς τίτλους (1997, 2012). Εν συνεχεία, ακολούθησε ο Στράτος Περπέρογλου, τον οποίο αποθέωσε με τη σειρά του το "ερυθρόλευκο" κοινό.

Κατά την είσοδό του, μάλιστα, ο Ντούντα αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του για τον πολύπειρο κόουτς. Από την μεριά του, ο 71χρονος τεχνικός φαινόταν αρκετά συγκινημένος με τις εκδηλώσεις αγάπης της διοίκησης, αλλά και του κόσμου προς το πρόσωπό του.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ