EUROLEAGUE

Ερτέλ: "Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα στην EuroLeague"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τόμας Ερτέλ αναφέρθηκε στους λόγους που η Εφές ηττήθηκε από τους Πειραιώτες, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός διαθέτει την καλύτερη άμυνα της EuroLeague.

Ο Τόμας Ερτέλ ήταν από τους παίκτες της Εφές που ξεχώρισαν στην αναμέτρηση, μετρώντας 14 πόντους και 4 ασίστ, στο πρώτο ματς των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό. Στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του ματς, εκθείασε την αμυντική λειτουργία των "ερυθρολεύκων" και αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας.

Ο Γάλλος γκαρντ σχολίασε τα εξής: "Αρχίσαμε πολύ άσχημα το ματς. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια. Εμείς κάναμε κακό παιχνίδι, αλλά έχουμε δεύτερο ματς σε δύο μέρες. Εμείς χάσαμε πολλά σουτ και πρέπει να αλλάξουμε στο δεύτερο ματς.

Ο Ολυμπιακός με την άμυνά του σταμάτησε τον αιφνιδιασμό μας. Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Έχουμε μεγάλο κίνητρο, γιατί είναι το Final-4 και όχι μόνο γιατί θα γίνει στην Πόλη. Δεν έχουμε, όμως, πίεση. Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ