EUROLEAGUE

Επίσημο: Ο Κρις Σίνγκλετον ανανέωσε για τρία χρόνια με την Αναντολού Εφές

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε την παραμονή του Κρις Σίνγκλετον για τρία ακόμη χρόνια, διατηρώντας ακόμη ένα σημαντικό κομμάτι του rotation στην Κωνσταντινούπολη.

Η Αναντολού Εφές καταφέρνει να διατηρήσει αναλλοίωτο τον βασικό κορμό της, με την ανανέωση του συμβολαίου του Κρις Σίνγκλετον να είναι ακόμη μία επιτυχία του τουρκικού συλλόγου.

Παρότι δεσμευόταν με ακόμη ένα χρόνο πάντως, η Αναντολού Εφές έσπευσε να τον "δέσει" πρόωρα μέχρι το καλοκαίρι του 2023 (2+1 η διάρκεια), προκειμένου... να έχει ήσυχο το κεφάλι της. Η ανακοίνωση του "γάμου" ήρθε την Τετάρτη 8 Ιουλίου και επιτρέπει στον Εργκίν Αταμάν να μην προβληματιστεί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 30χρονος φόργουορντ έφτασε στην Κωνσταντινούπολη το περσινό καλοκαίρι, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Αντριέν Μοερμάν, κι αμέσως έδειξε πόσο σημαντικός είναι για τον Εργκίν Αταμάν. Με 7.8 πόντους (με 45.1% στο τρίποντο), 4.4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά 25'39'' συμμετοχής στην EuroLeague, αποτέλεσε μία εκ των βασικών επιλογών του τουρκικού συλλόγου για τη front line.

Οι μπλε ολοκλήρωσαν τη σεζόν ως πρώτοι στην κατάταξη (μέχρι τη διακοπή) και μοιάζουν ως αυτοί που θα ξεκινήσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο από την pole position, δεδομένης της ομοιογένειάς τους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ