EUROLEAGUE

Εφές: Σε επαφές με τον Ντέρικ Γουίλιαμς, αισιοδοξία για Λάρκιν

Εφές: Σε επαφές με τον Ντέρικ Γουίλιαμς, αισιοδοξία για Λάρκιν

Ο Εργκίν Αταμάν παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη κατά την οποία τόνισε πως είναι αισιόδοξος για την παραμονή του Σέιν Λάρκιν, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχουν συζητήσεις με τον Ντέρικ Γουίλιαμς.

Η φετινή χρονιά για την Εφές ήταν άκρως επιτυχημένη, καθώς έφτασε μέχρι τον τελικό της EuroLeague και κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας για πρώτη φορά από το 2009. Ο Εργκίν Αταμάν ανανέωσε για δύο χρόνια ακόμα και ήταν ξεκάθαρος πως θέλει να κρατήσει τους περισσότερους παίκτες, προκειμένου η τουρκική ομάδα να συνεχίσει με ανάλογη πορεία τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο πολύπειρος τεχνικός παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο CNN Turk και μεταξύ άλλων τόνισε: " Πιστεύω ότι ο Σέιν Λάρκιν θα μείνει. Αν ο Λάρκιν παίξει στην Ευρώπη, θα συνεχίσει στην Εφές. Αλλά αν έχει μία μεγάλη πρόταση από το ΝΒΑ, θα φύγει. Θα περιμένουμε, αλλά είναι γεγονός πως είναι χαρούμενος που παίζει εδώ ".

Από εκεί και πέρα, αποκάλυψε: " Ο Μότουμ είναι ο μόνος που έχει φύγει για την ώρα. Ψάχνουμε λοιπόν για παίκτη στη θέση του. Για παράδειγμα, τον Ντέρικ Γουίλιαμς της Μπάγερν Μονάχου ή τον Καλοϊάρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Υπάρχουν και 1-2 παίκτες στη G-League. Είμαστε σε επαφή με τον Ντέρικ Γουίλιαμς, αλλά μας είπε πως θα περιμένει κάτι από το ΝΒΑ. Θα δούμε τι θα γίνει αλλά είναι δεδομένο πως θα κάνουμε μία μεταγραφή για να καλύψουμε αυτό το κενό, αλλά από εκεί και πέρα θα κρατήσουμε την ίδια ομάδα. Όλοι έχουν τους ρόλους τους, δεν θέλουμε να το χαλάσουμε αυτό ".

Επίσης, ο Αταμάν είπε: " Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να επιστρέψει από το ΝΒΑ αυτός είναι ο Φουρκάν Κορκμάζ. Θα τον θέλαμε ξανά στην ομάδα, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση που υπάρξουν οι σωστές συνθήκες ".

Ακόμα, ο τεχνικός της Εφές δήλωσε πως θα ήθελε να κρατήσει τους Τίμπορ Πλάις και Τζέιμς Άντερσον, εφόσον υπάρξει συμφωνία με τους παίκτες.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ