EUROLEAGUE

Εφές: Αισιόδοξος για παραμονή του Λάρκιν ο Αταμάν

Anadolu's Shane Larkin celebrates after scores three-point basket during their Final Four Euroleague final basketball match between Anadolu Efes Istanbul and CSKA Moscow at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Anadolu's Shane Larkin celebrates after scores three-point basket during their Final Four Euroleague final basketball match between Anadolu Efes Istanbul and CSKA Moscow at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Λίγο μετά τη δεύτερη νίκη της Εφές επί της Γαλατάσαραϊ (80-68), ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε την αισιοδοξία του για παραμονή του Σέιν Λάρκιν και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πριν από μερικές ώρες, η Εφές επικράτησε της Γαλατάσαραϊ με 80-68, έκανε το 2-0 στη μεταξύ τους ημιτελική σειρά και ψάχνει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα για να περάσει στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος. Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το ματς, ωστόσο απάντησε και σχετικά με τα μεταγραφικά.

Για την παραμονή του Σέιν Λάρκιν, ο Τούρκος τεχνικός είπε: "Το είπα και μετά τον τελικό της EuroLeague. Αυτή η ομάδα θα συνεχίσει σε μεγάλο βαθμό ως έχει, με ίδιους στόχους. Πιστεύω ότι Λάρκιν θα παίξει για την Εφές, εκτός αν έρθει κάποια μεγάλη προσφορά από ομάδα του ΝΒΑ. Πάντως, περνάει καλά με τους συμπαίκτες του, λατρεύει την Κωνσταντινούπολη και οι σχέσεις του με το προπονητικό τιμ είναι εξαιρετικές. Του αρέσει το μπάσκετ που παίζουμε αλλά αν έρθει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ που θα τον φέρει 1η ή 2η επιλογή στις θέσεις των γκαρντ, τότε θα φύγει. Κι εμείς με τη σειρά μας θα βρούμε νέο Λάρκιν. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή".

Όσο για το σενάριο της απόκτησης του Έκπε Γιούντο; "Οι μεταγραφές είναι μυστικές, ας ελπίσουμε για το καλύτερο", αρκέστηκε να πει".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ