EUROLEAGUE

Αταμάν: "Προστατεύσαμε τον ΜακΚόλουμ, τέλος ο Άνταμς"

Αταμάν: "Προστατεύσαμε τον ΜακΚόλουμ, τέλος ο Άνταμς"
FACEBOOK/ANADOLU EFES SPOR KULUBU

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την ευστοχία του Παναθηναϊκού Superfoods που έφερε τη νίκη του "τριφυλλιού", αλλά και τα δεδομένα για τους Έρικ ΜακΚόλουμ και Τζος Άνταμς.

Η Αναντολού Εφές έχασε ένα ακόμη παιχνίδι στην EuroLeague, αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ, με τον Εργκίν Αταμάν να επισημαίνει μετά το τέλος της αναμέτρησης:

" Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, δίχως χωρίς τον βασικό επιθετικό μας παίκτη (βλ. Έρικ ΜακΚόλουμ). Ειδικά στην εκκίνηση των δύο πρώτων δεκαλέπτων κάναμε πολλά λάθη, δώσαμε στον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να πετύχει εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Με μία - δύο πάσες, στο ανοιχτό γήπεδο. Η διαφορά των έντεκα (11) πόντων με την οποία χάναμε στο τέλος της α' περιόδου είναι όλη η ιστορία του αγώνα. Κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ, ήμασταν καλύτεροι στη ρακέτα, αλλά σε γενικές γραμμές απόψε ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός στην περιφέρεια, ειδικά ο Καλάθης και ο Παππάς που είχαν 7/9 τρίποντα. Τα 14/26 τρίποντα που είχε ο Παναθηναϊκός ήταν αυτά που έκαναν τη διαφορά, μαζί φυσικά με τα λάθη μας".

Για το αν η ομάδα του θα συνεχίσει να κυνηγά την είσοδο στην οκτάδα, απάντησε πως " τίποτα δεν έχει τελειώσει, θα παλεύουμε μέχρι να μην έχουμε πια μαθηματικές ελπίδες να μπούμε στην οκτάδα. Δυστυχώς, όταν ανέλαβα την ομάδα αυτή ήταν στην τελευταία θέση της κατάταξης. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, όσο έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικούμε κάτι για τα playoffs".

Σε ερώτηση που του έγινε για το ακριβές πρόβλημα τραυματισμού του Έρικ ΜακΚόλουμ και το διάστημα απουσίας του, εξήγησε πως " χτύπησε στο τελευταίο παιχνίδι που είχαμε στην Τουρκία, στο ισχίο. Γι αυτό έμεινε έξω. Προσπάθησε το πρωί, αλλά οι γιατροί είπαν ότι είναι ρίσκο να αγωνιστεί. Δεν ήθελα να ρισκάρω κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν θα λείψει για πολύ", ενώ κατέληξε αναφερόμενος στον Τζος Άνταμς: " Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Τζος Άνταμς μαζί μας. Θα φύγει αύριο από κοντά μας, θα υπογράψει σε άλλη ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ