EUROLEAGUE

Αταμάν: "Ούτε οι Γουόριορς δεν θα μπορούσαν να νικήσουν εδώ μέσα"

Αταμάν: "Ούτε οι Γουόριορς δεν θα μπορούσαν να νικήσουν εδώ μέσα"

Ο Εργκίν Αταμάν άφησε υποννούμενα για την διαιτησία του 4ου αγώνα της σειράς Αναντολού Εφές - Μπαρτσελόνα και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν άφησε αναπάντητη την δήλωση του Τούρκου προπονητή.

Η Αναντολού Εφές και η Μπαρτσελόνα θα χρειαστούν πέμπτο παιχνίδι για την πρόκριση στο Final Four και όπως όλα δείχνουν η ένταση ετοιμάζεται να κορυφωθεί στην σειρά. Η αιτία; Αφενός η διαιτησία του τέταρτου ματς στην Βαρκελώνη και αφετέρου μία δήλωση που έκανε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η οποία προκάλεσε την αντίδραση του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

"Ακομα και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν θα μπορούσαν να νικήσουν εδώ. Στην Τουρκία θα παίξουμε το μπάσκετ μας, όπως κάνουμε πάντα. Είμαι χαρούμενος που δεν είχαμε τραυματισμούς. Και δεν θέλω να μιλήσω για τους διαιτητές", δήλωσε ο Τούρκος προπονητής μετά την ήττα της Αναντολού Εφές από την Μπαρτσελόνα με 72-82.

Όταν ο Πέσιτς πληροφορήθηκε την ατάκα του Αταμάν, δεν την άφησε ασχολίαστη. "Παίξαμε αρκετά παιχνίδια με την Εφές και τους δώσαμε συγχαρητήρια. Σέβομαι αυτό που έχει κάνει φέτος ο Αταμάν, αλλά είμαι έκπληκτος. Πάντοτε έδειχνε σεβασμό στην Μπαρτσελόνα και προσωπικά σε μένα ως προπονητή", είπε αρχικά ο κόουτς της Μπαρτσελόνα.

"Ίσως δεν έκανε ανάλυση της στατιστικής αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν εκτελέσαμε ούτε μία βολή. Ήμασταν σχεδόν 30 λεπτά δίχως βολή. Στο τέλος του αγώνα αυτοί είχαν 26 και εμείς 9, όταν είχε ήδη κριθεί. Θέλει απλά να κινητοποιήσει τους φιλάθλους στην Κωνσταντινούπολη. Είναι τακτική. Ο καθένας κινητοποιεί την ομάδα του όπως νομίζει".

Το πέμπτο παιχνίδι της σειράς θα διεξαχθεί την Τετάρτη του Πάσχα (1/5, 20:00) στο Σινάν Ερντέμ Ντομ της Κωνσταντινούπολης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ