EUROLEAGUE

Αταμάν: "Ο Μεσίνα ήταν το είδωλό μου"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μία μέρα πριν από τη μονομαχία της Αναντολού Εφές με την Αρμάνι Μιλάνο, ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως ο Έτορε Μεσίνα ήταν το είδωλό του.

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Βιλερμπάν, η Αναντολού Εφές ταξιδεύει στην Ιταλία για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο (21/11, 21:45). Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στην ιστοσελίδα της EuroLeague για τη μονομαχία με τον ιταλικό σύλλογο, αλλά και την ευκαιρία που έχει να αντιμετωπίσει τον Έτορε Μεσίνα, τον οποίο χαρακτήρισε... είδωλό του.

"Ο Έτορε ήταν το είδωλό μου, όταν ξεκίνησα την καριέρα μου. Πριν πάει στο ΝΒΑ αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλον αρκετές φορές, τόσο στη Lega Basket όσο και στην EuroLeague. Μετά από τόσα χρόνια είναι συναρπαστικό το γεγονός πως θα βρεθούμε ξανά αντιμέτωποι" ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Αναντολού Εφές.

Παρεμπιπτόντως, το βράδυ της Τρίτης (19/11) η τουρκική ομάδα έγινε η πρώτη που κερδίζει φέτος τη Βιλερμπάν στο Astroballe, εκεί όπου μέχρι τώρα έχουν ηττηθεί ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η Μπασκόνια και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ