EUROLEAGUE

Αταμάν: "Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό"

Αταμάν: "Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό"
ΑNADOLU ΕFES SK

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί απέναντι στην Αναντολού Εφές (23/3), γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να κάνει ένα καλό παιχνίδι στην 28η "στροφή" της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός (18-9) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της EuroLeague υποδέχεται την Αναντολού Εφές (6-21) και ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε πώς η ομάδα του αντιμετωπίζει την αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους".

"Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό παρόλο που η σεζόν που κάνουμε στην EuroLeague είναι κατώτερη των προσδοκιών μας. Έπειτα από μία περίοδο τραυματισμών είδαμε πως με τη επιστροφή του Κρούνοσλαβ Σίμον οι ρόλοι των παικτών μας ταίριαξαν καλά στο πρώτο ημίχρονο με την Χίμκι και πλέον πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό", είπε ο Τούρκος προπονητής της Αναντολού Εφές.

Ο Μουχαϊμίν Μουστάφα από την πλευρά των παικτών της τουρκικής ομάδας παρατήρησε πως "παλέψαμε στο παιχνίδι με την Χίμκι. Ήμασταν άτυχοι στην τέταρτη περίοδο και αυτό προκάλεσε την ήττα. Το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο, αλλά χρειαζόμαστε τη νίκη. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να επιστρέψουμε νικητές. Θέλουμε να παίζουμε καλά στην EuroLeague για να ανεβάσουμε τον ρυθμό μας στην τουρκική λίγκα".

Photo Credits: Αnadolu Εfes SK

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ