EUROLEAGUE

Αταμάν: "Διπλή νίκη"

Αταμάν: "Διπλή νίκη"

Ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε πώς η Αναντολού Εφές εγκλώβισε στην άμυνά της τον Ολυμπιακό και στάθηκε στη σημασία της νίκης της ομάδας του.

Η Αναντολού Εφές επικράτησε ( 75-65) του Ολυμπιακού, έκανε ακόμα ένα βήμα για να πάρει την 4η θέση της κατάταξης της EuroLeague και ο Εργκίν Ατμάν μετά το τέλςο της αναμέτρησης της 23ης αγωνσιτιής σημείωσε τη σημασία της νίκης της ομάδας.

"Παίξαμε εξαιρετική επιθετική άμυνα ειδικά μέσα στη ρακέτα. Δεν δώσαμε εύκολους πόντους στους Πρίντεζη και Μιλουτίνοβ, εκτός από αυτούς που προήλθαν από επιθετικά ριμπάουντ. Δώσαμε κάποιους πόντους στον Στρέλνιεκς στην αρχή της τρίτης περιόδου. Στην επίθεση - ο Ολυμπιακός έπειαξε επίσης εξαιρετική άμυνα - αλλά ο Λάρκιν έκανε σπουδαία δουλειά και κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλ. Στο δεύτερο ημίχρονο διαβάσαμε πολύ καλά τα μιτς ματς, και μοιράσαμε πολύ καλά με την μπάλα. Είναι πολύ σημαντική νίκη και με την διαφορά των 10 πόντων μοιάζει με διπλή νίκη επί του Ολυμπιακού (σ.σ. οι ερυθρόλευκοι είναν νική στο ΣΕΦ με 7 πόντους). Πλέον κάθε αγώνας είναι τελικός, όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλες τις ομάδες. Σε αυτό το σημείο σκεφτόμαστε μόνο πώς θα προκριθουμέ στα playoffs. Φυσικά, όμως, θέλουμε αν έχουμε την ευκαιρία, να πάρουμε και τη τέταρτη θέση", δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ