EUROLEAGUE

Αταμάν: "Αυτή τη φορά ο Μίτσιτς έκανε σπουδαία εμφάνιση"

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν είχε όρεξη να αποθεώσει τον Βασίλιε Μίτσιτς, είπε όμως λόγια για τον Σέρβο γκαρντ ο Εργκίν Αταμάν, που δήλωσε ότι ο στόχος της Αναντολού Εφές είναι να φτάσει και φέτος μέχρι τον τελικό της EuroLeague.

Ενθουσιασμένος από την νίκη της ομάδας του, ο Εργκίν Αταμάν προσπαθούσε μετά από το ματς με τον Ολυμπιακό να παραμείνει ψύχραιμος. Δεν ήθελε να αποθεώσει τους κοντούς του (Λάρκιν - Μίτσιτς ) που έβαλαν 51 πόντους με εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας, απέφυγε να βγάλει το καπέλο στον Σέρβο τον οποίο είχε κριτικάρει έντονα μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στην ετοιμότητα που είχε σαν σύνολο η Αναντολού Εφές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

" Πιστεύω ότι εκτός από την πρώτη περίοδο, κάναμε σπουδαία εμφάνιση απόψε. Οι αναπληρωματικοί μας μπήκαν στο παρκέ και έπαιξαν σπουδαία άμυνα, ειδικά ο Ντάνστον και ο Σίνγκλετον. Δεν αφήσαμε τον Σπανούλη να λειτουργήσει στο πικ-εν-ρολ, ενώ στη ρακέτα επιτεθήκαμε στον Μιλουτίνοβ και τον Πρίντεζη. Στην επίθεσή μας οι γκαρντ σούταραν καλά, ειδικά στο πρώτο μέρος. Βρίσκαμε συνεχώς ανοιχτά σουτ και τα βάλαμε. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να επιστρέψει, είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν έκανε την ανατροπή. Ήταν μια σπουδαία νίκη για εμάς.

Την περασμένη εβδομάδα δεν ήταν μόνο ο Μίτσιτς που έφταιγε για την ήττα στο ΟΑΚΑ, όλοι έκαναν λάθη. Απόψε ο Βασίλιε ξεκίνησε και όλοι ήταν συγκεντρωμένοι. Εκείνος έκανε σπουδαία εμφάνιση, είχε τέλεια στατιστικά, όπως και ο Λάρκιν που πήρε έξι ριμπάουντ. Στη EuroLeague δεν είναι εύκολο να είσαι σε κάθε αγώνα συγκεντρωμένος και την περασμένη εβδομάδα δεν μου άρεσε που η ομάδα μου δεν ήταν πνευματικά έτοιμη.

Πέρυσι παίξαμε στον τελικό, ο στόχος μας είναι να φτάσουμε και φέτος σε αυτό το επίπεδο. Δεν είναι εύκολο, υπάρχουν νέοι παίκτες σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Αρμάνι Μιλάνο, αλλά θα προσπαθήσουμε. Απόψε ήμασταν άψογοι. Είναι νωρίς, όμως η Μπαρτσελόνα, η Αρμάνι Μιλάνο και η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχουν κάνει τρομερό ξεκίνημα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Φενέρμπαχτσε έχουν την ποιότητα, θα έχουμε καλύτερη εικόνα για τη δυναμικότητα των ομάδων μετά από το φινάλε του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ