EUROLEAGUE

Αναντολού Εφές: Θέλει να "δέσει" για τρία χρόνια τον Σίνγκλετον

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Αναντολού Εφές μπορούσε να κρατήσει τον Κρις Σίνγκλετον για ακόμη ένα χρόνο βάσει της συμφωνίας που υπεγράφη πέρσι, οι μπλε όμως έσπευσαν να τον δέσουν για πολύ περισσότερο. Νέο τριετές συμβόλαιο στο τραπέζι για τον 30χρονο φόργουορντ.

Το περσινό καλοκαίρι, ο σοβαρός τραυματισμός του Αντριέν Μοερμάν υποχρέωσε την Αναντολού Εφές να βγει εκ των υστέρων στην αγορά και να υπογράψει τον Κρις Σίνγκλετον για 1+1 χρόνια. Ο 30χρονος φόργουορντ αποδείχθηκε σημαντικός στην προσπάθεια της τουρκικής ομάδας τόσο στην BSL όσο και στην EuroLeague, στην οποία είχε 7.8 πόντους (με 45.1% στο τρίποντο), 4.4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά 25'39'' συμμετοχής, ως το βασικό τεσσάρι της.

Έτσι, η Αναντολού Εφές έκανε -σύμφωνα με το Sportando- τη μεγάλη κίνηση. Δεν έμεινε στο +1 του συμβολαίου του, αλλά του προσέφερε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με βελτιωμένες οικονομικές απολαβές, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πόσο θέλει να τον "δέσει" στην Κωνσταντινούπολη τα επόμενα χρόνια.

Στο εν λόγω τιτίβισμα επισημαίνεται μάλιστα πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί θα μετατρέψει τον Κρις Σίνγκλετον σε έναν " από τους πιο καλοπληρωμένους ψηλούς της EuroLeague".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ