EUROLEAGUE

Αναντολού Εφές: "Θέλαμε να παίξουμε, αλλά δεν ήταν δυνατό"

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Αναντολού Εφές εξέδωσε ανακοίνωση λίγο μετά την οριστική διακοπή της φετινής σεζόν, εξηγώντας πως η αρχική επιθυμία της ήταν να ολοκληρωθεί η χρονιά στο γήπεδο.

Η EuroLeague Basketball ανακοίνωσε το οριστικό φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου στις δύο διοργανώσεις της, με τον Ζόρντι Μπερτομέου να κάνει λόγο για τη δυσκολότερη απόφαση στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η εισήγηση που έκανε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της διοργάνωσης έγινε δεκτή από τις ομάδες - μετόχους, με την Αναντολού Εφές να παρουσιάζεται αρχικά πρόθυμη να επιστρέψει στο γήπεδο για το υπόλοιπο της σεζόν, πριν ακολουθήσει κι εκείνη το γενικότερο... ρεύμα που παρουσιάστηκε.

Ο τουρκικός σύλλογος εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση, λίγη ώρα μετά από αυτή της EuroLeague, μέσω της οποίας τονίζει ότι "η μεγαλύτερη επιθυμία μας ήταν να παίξουμε και να ολοκληρωθεί στο γήπεδο η σεζόν 2019/20, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό. Όπως είχαμε επισημάνει επίσης μετά την αντίστοιχη απόφαση της BSL, η ανθρώπινη υγεία είναι πάνω απ' όλα για τον σύλλογό μας. Προσευχόμαστε προκειμένου η πανδημία του κορονοϊού να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα σε όλο τον κόσμο".

Θυμίζουμε ότι πριν από τη διακοπή της EuroLeague, η Αναντολού Εφές ήταν πρώτη στην κατάταξη της διοργάνωσης και φάνταζε ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ