EUROLEAGUE

Αναντολού Εφές: Συζητά για νέο διετές συμβόλαιο με Λάρκιν

Αναντολού Εφές: Συζητά για νέο διετές συμβόλαιο με Λάρκιν
AP Photo/Alvaro Barrientos AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Η Αναντολού Εφές βρίσκεται κοντά στο να "δέσει" τον Σέιν Λάρκιν με νέο συμβόλαιο, με ξένα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Η Αναντολού Εφές βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία την φετινή της offseason. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Εμιλιάνο Καρτσία του Sportando, η τουρκική ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Σέιν Λάρκιν για νέο διετές συμβόλαιο.

Ο Λάρκιν ήταν την σεζόν 2018/19 ο ηγέτης της Αναντολού Εφές, οδηγώντας την στην κατάκτηση του τουρκικού πρωταθλήματος, αλλά και μέχρι τον τελικό της EuroLeague. Ο ίδιος είχε θέσει ως προτεραιότητα να επιστρέψει στο ΝΒΑ, ωστόσο φαίνεται ότι δεν έχει βρει μία πρόταση που να τον καλύπτει, με αποτέλεσμα να σκεφτεί καλύτερα την πρόταση της Αναντολού Εφές, η οποία κάνει λόγο για διετές συμβόλαιο με NBA out μετά το τέλος της σεζόν 2019/20.

Αν η Εφές καταφέρει να διατηρήσει στις τάξεις της τον Λάρκιν, τότε θα έχει κάθε λόγο να συνεχίσει να στοχεύει ψηλά, αφού έχει διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό τον κορμό της από την σεζόν 2018/19. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει ήδη ανακοινώσει την ανανέωση των συμβολαίων του Μπράιαντ Ντάνστον, του Βασίλιε Μίτσιτς, του Κρούνοσλαβ Σιμόν, του Τζέιμς Άντερσον, του Τίμπορ Πλάις και του Ντόγκους Μπαλμπάι, καθώς και την απόκτηση του Άλεκ Πίτερς και του Τόγκα Γιετσίμ.

AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ