EUROLEAGUE

Αναντολού Εφές: Κράτησε τον Λάρκιν

Αναντολού Εφές: Κράτησε τον Λάρκιν
AP Photo/Alvaro Barrientos AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε την παραμονή του Σέιν Λάρκιν με συμβόλαιο 1+1 χρόνων στις... 6:40 το πρωί ώρα Τουρκίας!

Δεν πάει πουθενά ο Σέιν Λάρκιν! Ο MVP της Αναντολού Εφές για την σεζόν 2018/19 υπέγραψε νέο συμβόλαιο 1+1 χρόνων με την τουρκική ομάδα, η οποία ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις κινήσεις της.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε ξεκαθαρίσει πως αν δεν πήγαινε στο ΝΒΑ είχε ως προτεραιότητα να μείνει στην Αναντολού Εφές και αυτό ακριβώς έκανε. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Λάρκιν στις... 6:40 το πρωί ώρα Τουρκίας!

Την σεζόν 2018/19 ο Λάρκιν είχε 14 πόντους, 2.1 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 12.5 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague. Χάρη στην έκρηξή του στο δεύτερο μισό της σεζόν η Αναντολού Εφές ανέβηκε επίπεδο, φτάνοντας μέχρι τον τελικό της EuroLeague, ενώ κατέκτησε το τουρκικό πρωτάθλημα.

Με την παραμονή του Λάρκιν η Εφές διατήρησε ουσιαστικά όλο τον περσινό κορμό της, έχοντας πλέον ξανά πολύ υψηλούς στόχους. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει ήδη ανακοινώσει την ανανέωση των συμβολαίων του Μπράιαντ Ντάνστον, του Βασίλιε Μίτσιτς, του Κρούνοσλαβ Σιμόν, του Τζέιμς Άντερσον, του Τίμπορ Πλάις και του Ντόγκους Μπαλμπάι, καθώς και την απόκτηση του Άλεκ Πίτερς και του Τόγκα Γιετσίμ.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το πάρε-δώσε των ομάδων της EuroLeague.

AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ