EUROLEAGUE

Αναντολού Εφές: Κοντά στον Άλεκ Πίτερς

Αναντολού Εφές: Κοντά στον Άλεκ Πίτερς
EUROKINISSI

Σύμφωνα με γνωστό Τούρκο δημοσιογράφο η Αναντολού Εφές βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Άλεκ Πίτερς για συμβόλαιο ενός έτους.

Η Αναντολού Εφές συνεχίζει να προχωρεί με την δική της ταχύτητα στις μεταγραφές και ετοιμάζεται να προσθέσει στο δυναμικό της έκαναν ακόμα χρήσιμο παίκτη. Ο λόγος για τον Άλεκ Πίτερς (24 χρονών, 2.06 μέτρα), ο οποίος σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Ίσμαελ Σένιολ έχει σχεδόν συμφωνήσει με την τουρκική ομάδα για συμβόλαιο ενός έτους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σενιόλ είχε αποκαλύψει και την συμφωνία της Φενέρμπαχτσε με τον Ντε Κολό, με την είδηση να επιβεβαιώνεται με την ανακοίνωση της απόκτησης του Γάλλου γκαρντ από την Φενέρ.

Την σεζόν 2018/19 ο Πίτερς είχε με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ 6.5 πόντους και 2.8 ριμπάουντ μέσο όρο με 35.6% στα τρίποντα σε 15 λεπτά συμμετοχής στην VTB League και 5.3 πόντους και 2.7 ριμπάουντ μέσο όρο με 43.3% στα τρίποντα σε 16 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Αν τελικά ολοκληρωθεί η απόκτηση του Πίτερς μένει να φανεί τι θα γίνει με την περίπτωση του Ντέρικ Γουίλιαμς, με τον οποίο η πρωταθλήτρια Τουρκίας βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις και αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Πίτερς. Η πιθανή προσθήκη του Αμερικανού σουτέρ πάντως ισχυροποιεί έναν ήδη δυνατό κορμό για την τουρκική ομάδα, η οποία έχει ήδη ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Μπράιαντ Ντάνστον, του Βασίλιε Μίτσιτς, του Κρούνοσλαβ Σιμόν, του Τζέιμς Άντερσον και του Ντόγκους Μπαλμπάι, καθώς και την απόκτηση του Τόγκα Γιετσίμ. Το κερασάκι στην τουρτά βέβαια ακόμα αναμένεται και θα είναι η παραμονή του Σέιν Λάρκιν, ο οποίος ωστόσο προς το παρόν έχει στο μυαλό του το ΝΒΑ.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ