EUROLEAGUE

Αναντολού Εφές: "Έδεσε" τον Μίτσιτς για άλλα δύο χρόνια

Αναντολού Εφές: "Έδεσε" τον Μίτσιτς για άλλα δύο χρόνια
AP Photo/Alvaro Barrientos AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε την ανανέωση του Βασίλιε Μίτσιτς για άλλα δύο χρόνια, συνεχίζοντας το πλάνο της για διατήρηση του βασικού κορμού της σεζόν 2018/19.

Οι Ισπανοί έκαναν λόγο πριν από λίγο καιρό για επικείμενη συμφωνία του Βασίλιε Μίτσιτς με την Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα δύο χρόνια. Εν τέλει ο Σέρβος γκαρντ όντως υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Όχι όμως στην Ρεάλ, αλλά στην Αναντολού Εφές .

Ο Μίτσιτς δεν πάει πουθενά λοιπόν. Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα (25/5) την συμφωνία με τον 25χρονο γκαρντ για άλλα δύο χρόνια, προλαβαίνοντας τις Σειρήνες από την υπόλοιπη Ευρώπη μετά την εκπληκτική χρονιά που κάνει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Σέρβος άσος είχε στην EuroLeague 12,4 πόντους, 5,5 ασίστ, 2,2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο, σουτάροντας παράλληλα με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας (58% δίποντα, 37,1% τρίποντα, 81,9% βολές), στατιστικά που είναι τα καλύτερα της πενταετούς διαδρομής του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Πριν από τον Μίτσιτς η Αναντολού Εφές είχε προλάβει να ανανεώσει με διετή συμβόλαια άλλα τρία σημαντικά μέλη της επιτυχημένης φετινής πορείας, τους Εργκίν Αταμάν , Μπράιαντ Ντάνστον και Κρούνοσλαβ Σίμον .

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ