EUROLEAGUE

Αναντολού Εφές: Δεν πηγαίνει ΝΒΑ ο Μίτσιτς, συνεχίζει στην Κωνσταντινούπολη

Vasilije Micic from Efes Istanbul, centre, jumps to the basket through the defense of Albas' Jonas Mattisseck, left, and Luke Sikma, right, during their Euroleague main round basketball match at the Mercedes-Benz Arena in Berlin, Germany, Thursday Feb. 27, 2020. (Andreas Gora/dpa via AP)
Vasilije Micic from Efes Istanbul, centre, jumps to the basket through the defense of Albas' Jonas Mattisseck, left, and Luke Sikma, right, during their Euroleague main round basketball match at the Mercedes-Benz Arena in Berlin, Germany, Thursday Feb. 27, 2020. (Andreas Gora/dpa via AP) ANDREAS GORA/DPA VIA AP

Δεν φεύγει από την Κωνσταντινούπολη ο Βασίλιε Μίτσιτς, που αποφάσισε να συνεχίσει στην Αναντολού Εφές και να κυνηγήσει το όνειρο του ΝΒΑ το καλοκαίρι του 2021.

Παίκτης της Αναντολού Εφές για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο θα παραμείνει ο Βασίλιε Μίτσιτς, ο οποίος αποφάσισε να αναβάλλει για το καλοκαίρι του 2021 το πλάνο της μετακόμισής του στο ΝΒΑ. Ο 26χρονος γκαρντ προέρχεται από μια καταπληκτική σεζόν στην οποία είχε 14.5 πόντους από 54% στο δίποντο, 40% στο τρίποντο και 96% στις βολές, μαζί με 2.5 ριμπάουντ, 5.8 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 16 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 30:34 συμμετοχής σε 24 αγώνες της EuroLeague, ήξερε ότι οι μετοχές του εκτοξεύθηκαν, κατάλαβε όμως ότι οι συγκυρίες (πανδημία, πιθανή μείωση του salary cap, έναρξη της off-season στα μέσα προς τέλη Οκτωβρίου) δεν ήταν ευνοϊκές και θα περιμένει έναν χρόνο για να κυνηγήσει το όνειρό του.

Ο Μίτσιτς λειτούργησε καταπληκτικά ως το alter ego του φοβερού και τρομερού Σέιν Λάρκιν στην Αναντολού Εφές, είχε κάποια "θέματα" στη συνεργασία του με τον Εργκίν Αταμάν, ωστόσο και οι δύο κατάλαβαν ότι έπρεπε να κάνουν υποχωρήσεις με αποτέλεσμα η σεζόν 2019/20 να κυλήσει εν τέλει ομαλά. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ήταν πρώτη στην κατάταξη με δύο νίκες διαφορά από τους διώκτες της μέχρι η κανονική περίοδος να διακοπεί εξαιτίας του κορονοϊού και μια παρόμοια πορεία θα προσπαθήσει να κάνει και την ερχόμενη χρονιά με απόλυτο στόχο την κορυφή της Ευρώπης.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ