EUROLEAGUE

Αναντολού Εφές: Ανακοίνωσε τον Σίνγκλετον!

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η Αναντολού Εφές, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρις Σίνγκλετον!

Και ξαφνικά... Κρις Σίνγκλετον στην Αναντολού Εφές! Η πρωταθλήτρια Τουρκίας τάραξε ξανά τα μεταγραφικά ύδατα, αφού ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την γραμμή ψηλών της!

Ο Σίνγκλετον, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα, υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 χρόνων και μοιάζει έτοιμος να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν!

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η Εφές φαινόταν να είχε ολοκληρώσει τις κινήσεις της. Ο τραυματισμός ωστόσο του Αντριάν Μόερμαν στον αχίλλειο τένοντα που θα τον αφήσει εκτός δράσης για 3 μήνες υποχρέωσε την πρωταθλήτρια Τουρκίας να ενεργοποιηθεί ξανά στο μεταγραφικό παζάρι, προχωρώντας σε μία ακόμα σπουδαία κίνηση.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει ανακοινώσει την ανανέωση των συμβολαίων του Σέιν Λάρκιν, του Μπράιαντ Ντάνστον, του Βασίλιε Μίτσιτς, του Κρούνοσλαβ Σιμόν, του Τζέιμς Άντερσον, του Τίμπορ Πλάις και του Ντόγκους Μπαλμπάι, καθώς και την απόκτηση του Άλεκ Πίτερς και του Τόγκα Γιετσίμ.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ