EUROLEAGUE

Η Άλμπα ανακοίνωσε τον Μιλοσάβλεβιτς

Η Άλμπα ανακοίνωσε τον Μιλοσάβλεβιτς

Η παραμονή του Σάσα Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Άλμπα Βερολίνου σήμανε την έναρξη των μεταγραφών για τους Γερμανούς. Η πρώτη αφορά τον Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, που φέτος ήταν ο αρχηγός της Παρτιζάν.

Η Άλμπα Βερολίνου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς για την επόμενη διετία. Οι Γερμανοί στράφηκαν στον μέχρι πρότινος αρχηγό της Παρτιζάν, μετά τις αποχωρήσεις που υπήρξαν στο ρόστερ. Ο 26χρονος φόργουορντ έχει κατακτήσει έως τώρα στην καριέρα του τρία πρωταθλήματα, ενώ είναι διεθνής με τους με την εθνική ομαδα της Σερβίας.

" Ο Ντράγκαν είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης, με ηγετικά χαρακτηριστικά. Είναι ομαδικός και ταιριάζει στο δικό μας στυλ γιατί παίζει με πάθος, όντας απόλυτα αφοσιωμένος στον ρόλο που του δίνεται στην ομάδα", δήλωσε ο Σάσα Ομπράντοβιτς για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, με τον νεοαποκτηθέντα γκαρντ/φόργουορντ να επισημαίνει πως " είναι τιμή που θα φορέσω τη φανέλα της Άλμπα. Ξέρω αρκετά πράγματα για την ομάδα και το τι σημαίνει αυτή. Χαίρομαι πολυ είμαι μέλος της πλέον".

TAGS EUROLEAGUE ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ