EUROLEAGUE

Σεϊμπούτις: "Πώς μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι;"

Σεϊμπούτις: "Πώς μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι;"
INTIME SPORTS

Η Λιέτουβος πάλεψε για το "διπλό" που θα της έδινε πολλές ελπίδες για την πρόκριση στο TOP-16 και μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, η απογοήτευση ήταν διάχυτη. Διαβάστε τι είπε ο Ρενάλντας Σεϊμπούτις στο Euroleague Greece

Η απογοήτευση ήταν διάχυτη στα αποδυτήρια της Λιέτουβος Ρίτας μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Κανείς δεν είχε όρεξη για πολλές κουβέντες και όλοι οι παίκτες έφευγαν με αργά βήματα για το πούλμαν που τους περίμενε έξω.

Ακόμα και ο Ρενάλντας Σεϊμπούτις που σταμάτησε για να μας πει δυο λόγια, δεν μπορούσε να κρύψει την πίκρα του για την ήττα, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του είχε παλέψει σκληρά.

Οι παίκτες του Μπάουερμαν είχαν πιστέψει πως θα μπορούσαν να φύγουν με το "διπλό" από την Αθήνα, αλλά ο Τζέιμς Γκιστ και η παρέα του, τους χάλασε τα σχέδια.

"Ο Παναθηναϊκός άρχισε να βάζει τα σουτ στην γ' περίοδο. Επέστρεψαν γρήγορα και μείωσαν τη διαφορά που είχαμε πάρει εμείς. Δεν καταφέραμε να τους κρατήσουμε με όπλο την καλή μας άμυνα και αυτό δυσκόλεψε πολύ το έργο μας", τόνισε με βαριά καρδιά ο Σεϊμπούτις στο Euroleague Greece για να συμπληρώσει:

"Είμαστε όλοι πολύ απογοητευμένοι. Πως μπορούμε άλλωστε να είμαστε χαρούμενοι; Χάσαμε το παιχνίδι, υπάρχουν βέβαια ακόμα κάποιες πιθανότητες αλλά δεν θέλω να το συζητήσω περαιτέρω".

Του είπαμε πως ωστόσο ακόμα η Λιέτουβος έχει κάποιες μαθηματικές πιθανότητες για να προκριθεί, αλλά μάλλον αυτό δεν του έφτανε για να παρηγορηθεί: "Δεν μου αρέσει να βλέπω τις πιθανότητες, ούτε μου αρκεί που παλέψαμε από τη στιγμή που χάσαμε. Οι πιθανότητες είναι για τους μαθηματικούς. Ακόμα έχουμε κάποιες, αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή".

Καλύτερα απ' όλους πάντως φάνηκε να είναι ο Μιλένκο Τέπιτς ο οποίος είχε την ευκαιρία να δει παλιούς συμπαίκτες του και μέλη της ομάδας του Παναθηναϊκού, στον οποίο αγωνίστηκε για δύο χρόνια.

Την ευκαιρία να περάσει μερικές στιγμές με την αδερφή του και κάποιους φίλους, είχε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης ο οποίος ήταν και ο τελευταίος παίκτης που έφυγε από το ΟΑΚΑ, καθώς ξεχάστηκε με την κουβέντα κι έπρεπε να τον φωνάξουν για να αποχωρήσει.

TAGS EUROLEAGUE ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ