EUROLEAGUE

Γλυνιαδάκης: "Πρόβλημα του ΠΑΟ, η έλλειψη ταχύτητας"

Γλυνιαδάκης: "Πρόβλημα του ΠΑΟ, η έλλειψη ταχύτητας"

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης μίλησε στο Sentra 103.3 για τον Παναθηναϊκό και εστίασε "στην έλλειψη ταχύτητας στην εκτέλεση και τη μεταφορά της μπάλας" ως τους λόγους που οι "πράσινοι" δεν παίζουν καλά.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Sentra 103.3 επικοινώνησε σήμερα (22/11) με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, για να μιλήσει για όσα έζησε λίγες ώρες νωρίτερα, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ως παίκτης της Λιέτουβος Ρίτας στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο 32χρονος σέντερ εξήγησε τι περίμεναν οι Λιθουανοί από τους "πράσινους", πού χάθηκε το παιχνίδι για την ομάδα του, ενώ μίλησε για το κύριο πρόβλημα των νταμπλούχων Ελλάδος.

Διαβάστε τι είπε

...για το πώς γύρισε το ματς στην επανάληψη: "Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο δυνατοί στο δεύτερο ημίχρονο. Δώσαμε στον Παναθηναϊκό εύκολα καλάθια, εύκολους αιφνιδιασμούς, του βγήκαν κάποια εύκολα σουτ κι εκεί χάθηκε το ματς. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Δεν αντιδράσαμε σωστά στην πίεση που μας άσκησαν, δεν είχαμε καθαρό μυαλό και γι αυτό ήρθε η ανατροπή".

. ..για το αν περίμεναν το άσχημο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού: "Τον περιμέναμε έτσι κι αυτό, γιατί δεν παίζει καλά στα τελευταία ματς. Δυσκολεύεται να κρατήσει το ρυθμό στο παιχνίδι του".

...για τους λόγους της κακής πορείας των "πρασίνων": "Στον Παναθηναϊκό λείπει η ταχύτητα εκτέλεσης και μεταφοράς της μπάλας. Δεν δικαιολογείται, γιατί είναι έμπειροι παίκτες, οπότε ίσως είναι και θέμα δυνατοτήτων και θεωρώ πως το κύριο πρόβλημά του είναι αυτό".

...για την προσαρμογή του στη Λιθουανία: "Είναι πολύ ομαλή. Είναι πολύ καλά τα πράγματα εδώ, η πόλη αγαπάει το μπάσκετ, το οποίο είναι το Νο.1 άθλημα στη χώρα. Είναι υπέροχο να παίζεις εκεί. Η Λιέτουβος είναι απίστευτα οργανωμένη ομάδα κι ο κόσμος είναι πολύ φιλικός".

...για τον Ολυμπιακό: "Ήταν τρία πολύ καλά χρόνια και παραγωγικά και σε τίτλους και σε απόδοση και πραγματικά με έχουν σημαδέψει. Έκανε πολύ καλές προσθήκες. διατηρεί τον ρυθμό και την ταχύτητα. Του βγαίνει η ταχύτητα στην οποία έχει επενδύσει. Έχει κάνει πολύ καλές επιλογές".

TAGS EUROLEAGUE ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ